Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurum devam ederken işe başladım..?

Nermince

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
oturan boğa benim birkac sorum olacak sizlere yüzde 63 işgöremezlik raporumla malulen emekli lik için başvurdum kanser tedavisi göruyorum erken evre başvur sonucunu beklesem sigortalu bir işe basladım acaba malul aylığı baglanırsa çalıştığım için kesilirmi işten ayrılsam hakım devam ederim cvp bulamıyorum sorularıma SSK çok yoğun olduğu için .. Birde şimdi sigortalı çalışıyorum 3468 günüm var acaba vergi indiriminden faydalana bilirmiyim emeklilik için malulen emeklilikte süreli diye duymuştum yardımcı olursanız çok sevinirim

Nermince

Malulen emeklilik için oranın bir önemi yok. SGK Hastalık Listesi'ne göre Ağır tanısı alabilmek gerekir ki malulen emekli olun. Ama madem 3468 gün priminiz var, zaten ben olsam malulen emekli olmam.

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?

Üst Alt