Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurum hangi aşamada..?

ramazanucan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selamun aleyküm arkadaşlar

1 19.19.2013 elden sevk edilmek üzere işlendi

2 19.09.2013 zimmetten çıkarıldı

3 22.01.2014 dosyasına konuldu

4 evrak kapandı

arkadaşlar ne demek istyo anlamadım yardmcı olurmsnz teşekürler

Malulen emeklilik talebiniz ret edilmiş. Tarafınıza posta geldimi ?

..
Varide no : 15,330,534 varide tarihi : 19.09.2013
geldiği yer adana
tahsis no :
Adı : Ali soyadı : Uçan
evrak no : Evrak tarihi : 18.09.2013
ek sayısı : 0 gizli : Hayır
geliş şekli : Taahhütsüz posta geliş numarası :
Konusu : Diğer
sıra no tarih birim işlem
1 19.09.2013 adana sgim kozan sgm gelen giden evrak servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
2 19.09.2013 adana sgim kozan sgm gelen giden evrak servisine zimmetten çıkarıldı
3 22.01.2014 adana sgim kozan sgm gelen giden evrak servisine dosyasına konuldu
4 evrak kapandı..

merhaba E devlet şifren varsa ordan girip sgk işlemlerinden bakabilirsin.Yada tahsis numarası verilmişse emekli olmuş demeksin.olmadı ALO 170 i ara kimlik nonu ver ordan bilgi verirler.Mesaide olsaydık bilgi verirdim sana.Ben sgk da memurum

teşekr edrm yakup bey tahsis numarası verilmemiş 170 i aradım incelemede diyor şimdi tahsis numarası olmayınca redmi oluyor...

??????

Tahsis numaraı yoksa başvuru reddedilmiş anlamına gelir.

bülent bey ama sgk daki memur henüz heyet raporu gelmedi diyor heyet raporu sgk ya gelmedn reddelirmi??

Rapor gelmemişse karar da verilmemiş demektir.

iyi akşamlar arkadaşlar 9 aralıkta heyete girdim ve şun hala incelemede diyor sgk daki memur 6 ay sürmesi normalmi acaba(malulen emeklilk)

Öyle ya da bötle sonuç yazılı olarak bildirilecektir. 170'i arayıp ısrarşa bilgi edinmeye çalışın...

uğur bey ben heyete grdim 9 aralıkta 170 i aradım dosyamı farklı bi üniversite hastahaneye sevk etmişler bunun amacı nedir tekrarmı heyete grecem yada tahliller oradamı inceleneck..teşekkrler

eksik bulgular var ise daha detaylı bir rapor için sevk etmiş ola bilirler ben malülen oldugumzaman da aynısı olmuştu bakır köy doktor sadıkta heyete girdim malüliyrt tespiti için sgk ordaki raporu yeterli görmedi galiba istanbul egitim araştırmaya sevk etti ordakinden sonra onay verildi bazen şüpeli veya acıklayıcı net bir rapor olmadıgı taktirde ikinci bir hastaneye sev edebiliyor kurum

Rapordaki teşhis konusunda bir tereddüt yaşanmış... Sevk edildiğiniz hastaneye gidip bir an önce işlemleri gerçekleştirin

peki uğur bey iknci hastahaneye sizi çağırdılarmı?

bir de malulen emeklilik için arakarar nedir

ara kararda maluliyete esas teşkil eden hastalığın ayrıntısını ve epikrizlerini isterler arkadaşım sgk bana tel açmıştı arakarar istendi buraya gelin sevk yapacaz diye gittim yeniden sevk yapmışlardı sevk yazısında hastalıkla ilgili ayrıntılı bilgi ve epikirizleri isrediler

ramazanucan kardeşim sgk seni çağırıyor hastaneye sevk yazısı veriyor

Üst Alt