Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emeklilik başvurum ne kadar zamanda sonuçlanır?

Kokonozko

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaslar bir sorum vardı bipolar bozukluk için malulen emekliliğe başvurdum sgk bölge sağlığa evrakların gittiği söyleniyor ne kadar sürede cevap verirler tesk ederim simdiden

Benim de ara karar bir ikinci hastane de tedavi dendi ilk karar olumlu ikincisi nr olur bakalım

Hayırlısı olsun sizin nasıl bir durum vardi ara karar banada cikmisti ikinci hastanede heyete girdim ikinci hastanenin raporları sgk gitti oradanda kurumun bölge sağlık kuruluna gitti bekliyorum

Slm benim 2514 günüm var ve vasi tayin edilmişti benim ise giriş tarihim 1987 hastalığım 25 yıllık bir hikayesi var hastalık devam ediyor bakalim gelişmeler ne olucak iyi aksamlar

Slm arkadaslar malulen emekli oldum Allaha sukur fakat 2 yıl sonra kontrol muayenesi diyor ben bipolar hastasiyim neden sürekli degil kontrol muyanesi niye tekrar ayni şeylerini yasiycam heyetemi gircem bilgi verirnisiniz

Kokonozko

Kontrol muayenesi tarihi gelmeden 4 ay önce wgk'ya gidip hastaneye sevk almalısınız. Aman gecikmeyin. Rapor süreci uzarsa maaş dondurulur.

SGK çok sık kontrol muayenesi istiyor artık. 1-2 kontrolden sonra süresize döndürüyorlar...

Üst Alt