Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurum reddediliyor! Dava açmak istiyorum..?

sem34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Açıklama ilk raporum by-pas 4 kapakçık değişimi, kalbımın yüzde 25-30uçalışmakta, kalp damar cerrahiden %20 aldım
diyabet ,meme kanseri olmuş olduğum amelıyatlar 2 meme ameliyatı,safra kesesi,apandisit

Kanser hastaları 18 ay malulen emekli sayıldığı halde benden 15 ay içinde üç kere rapor istendi

2018 yılında ise bunlara kemoterapi sonrası eklenenler böbrekte taş böbrekte protein gaz kaçağı gastrolojı de ise mide de gastrit kalın bağırsaklarda polıp (hatta şu anda bağırsak kanseri tanısıyla tekrar taramalara başlandı kan değerlerim yüzünden)kulakta sağırlık ve norolojıde kılcal damarlarda tıkanma psikolojık olaraktan tedavı altında biriyim

dava açmam için Kastamonu ya gitmem gerektığı söylenmekte ben 10 adım bile yürümekte zorlanan evde hiç bir geliri olmayan biriyim son raporumda bunlar eklendığı halde yüzde 60 geçemedınız denmesi üzerine mağdur oldum

Son üst kurul yanıtı bana gelmedı gönderdık dediler ama gelmedı ben telefonla ögrendim.

İş mahkemesine kaç gün içinde başvurmam gerekli. Kaybedersem mahkeme masrafları bana kalacakmış. Yokluğumda bir de onların eklenmemesi için size danışmayı uygun gördüm.

Şimdiden emeğinize teşekkür ederi

maddi durumunuz uygun değilse Bağlı bulunduğunuz baroya danışıp ücretsiz dava açabilirsiniz. Malulen emeklilik tek hastalıktan %60 oran aranır.

sem34

Buradaki dava dilekçesinden yararlanabilirsiniz. Ama mahkeme adli tıp kurumu'na sevk eder ve orada da maluliyet cetveli temelinde değerlendirme yapılır.

Acaba diyorum, uzun yıllar sürecek bir mahkeme sürecindense 1 yıl bekleyip "hastalıklarım ilerledi" diyerek sıfırdan malulen emeklilik başvurusu yapmak daha doğru olabilir mi sizin için?

buda olabilir tşk

çoklu hastalık olunca damı aynı yüzde 60 aranıyor

sem34

Çoklu hastalık olarak bakmayın. Hastalıklar çalışmanıza mani olacak düzeyde olmalı.

OturanBoğa biz davayi açtik,ilk duruşma oldu .dava süreci çok mu uzun...
Bu süreçte yeniden maluliyete başvurabilirmiyiz? Hastane işlemleri ,kurumdan cvp gelmeside uzun sürmüştü

67m

Dava sürerken yeniden malulen emekliliğe teknik olarak başvurulabilir ama sgk tövbe emekli etmez. Aradan bir süre geçmesi ve "hastalığım ilerledi" demeniz gerekir ki yeniden değerlendirsin sgk

Üst Alt