Herkese merhabalar ve hastalara acil şifalar diliyorum.Bende sedef romatizması (psöriatik artrit), hipertansiyon ve diyabet gibi hastalıklar mevcut.Sedef romatizması için Anti TNF (Biyolojik Ajan) kullanıyorum.Maalesef vücut tedaviye cevap vermiyor.Sedef yüzünden ayaklarım yara işe gidemiyorum 4 aydır.Rapor hakkım bittiği için ücretsiz izin almak zorunda kaldım.
Ben istanbul da yaşıyorum.İşyeri merkez Eskişehir de.E devlet üzerinden malüliyet başvurusu yaptım.Bana Şişli Etfale sevk yazısı gönderildi.Bana gelen sevk kağıdında Şişli Etfal merkez binası yazıyor ama MHRS üzerinden sadece Şişli Etfal Seyrantepe Ek Hizmet Binası olarak randevu açıldığını gördüm.
1- Ek hizmet binası olması farkedermi.182 yi aradım net bilgi alamadım.Hastahaneye ulaşmak mümkün değil.
2-Hastaheneyi değiştirme şansım olurmu ve tavsiye edebileceğiniz bir hastahane varmı.
3-Bu hastalıklarım yüzünden emekli olma şansım varmı.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ben istanbul da yaşıyorum.İşyeri merkez Eskişehir de.E devlet üzerinden malüliyet başvurusu yaptım.Bana Şişli Etfale sevk yazısı gönderildi.Bana gelen sevk kağıdında Şişli Etfal merkez binası yazıyor ama MHRS üzerinden sadece Şişli Etfal Seyrantepe Ek Hizmet Binası olarak randevu açıldığını gördüm.
1- Ek hizmet binası olması farkedermi.182 yi aradım net bilgi alamadım.Hastahaneye ulaşmak mümkün değil.
2-Hastaheneyi değiştirme şansım olurmu ve tavsiye edebileceğiniz bir hastahane varmı.
3-Bu hastalıklarım yüzünden emekli olma şansım varmı.
Şimdiden teşekkür ederim.