Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurumuz ne kadar sürede sonuçlanır?

Yakup şahin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar... aranıza yeni katıldım,
engelli aile bireyim var %70 rapor aldık.
bir şirkette çalışıyor, normalde sgk emekliliği mayıs ayında geliyor.
2000 yılından önce sanırım bağkura bi 6 aylık prim yatırılmış ve bu bağkur primini de işletip emekliliğini 6 ay önce sağlamak için sgkya başvurduk onlar da bağkurdan bir belge isteyeceklerini ve belgeden sonra sevk verilip tekrar heyete gireceğimizi ve ardında emekli olabileceğimizi söylediler.
2 ay önce başvuru yaptık o tarihte olan işlem 'elden sevk edilmek üzere işlendi' adı altında görünüyor,
ertesi gün de bir işlem daha yapılmış ama detayı görülmüyor evrak takibinde.

daha ne kadar bekletirler bilgisi olan varmı yada yapmam gereken ayrıca birşey varmı? şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
OturanBoğa teşekkür ederim bize posta yoluyla bağkur evrağının geleceğini söylediler evrak geldikten sonra ne kadarbir süre sonunda emekliliğimiz tamamlanır ve başvuru tarihinden sonra yani gün dolduktan sonra emklilik işlemeye başlıyormu ? net bir bilginiz varmı ?

Yakup şahin

Başvuruda tahsis numarası aldınız mı? Yani, başvurunuz emekliliğinizin tespiti için mi yoksa emeklilik için mi işleme alındı. Eğer emeklilik içinse, başvurunuzu yaptığınız ayı takip eden ay başı itibarı ile emekli maaşı başlatılır. Biriken maaşları toplu halde alırsınız.

Herhangi bir numara verilmedi form doldurduk ve bize söylenen sey şu; Bağ-Kur dan adresinize postane aracılığıyla bi belge gelecek o belgeyle tekrar bize geleceksiniz sizi heyete sevk edeceğiz OturanBoğa

Son düzenleme:
31.03.2017 ADANA SGİM BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 31.03.2017 ADANA SGİM BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE malulen heyete girdim ve 45 gün sonra takıp sisteminde bu yazı var ne anlama gelıyor acaba oturan boğa abim! Acil cevap lutfen

Oturan boğa abi red geldi bende dilekçeyle beraber bi kaçtane epikriz ve ilaç raporloru yeni mr falan tekrar gönderdim daha sonuç yok bi 2 ayda böyle geçer sanırım

Üst Alt