Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurumuzun son durumu nedir?

esragencbay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
babam ın iki böbregindede kronik böbrek yetmezliği var haftada 3 gun 4 er saat diyalize giriyo 1993 yılında işe girişi var 1374 gunu vardı kalanı ödeyerek 1825 e tamamladık daha sonra evrakları sgk ya teslim ettik su anda
Sıra No Tarih Birim İşlem
1 04.06.2014 İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-2 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 04.06.2014 İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-2 ZİMMETTEN ÇIKARILDI
3 06.06.2014 İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM GİDEN SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 06.06.2014 İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM GİDEN SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
5 06.06.2014 İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 09.06.2014 İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
7 07.07.2014 İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM GELEN SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
8 07.07.2014 İSTANBUL SGİM GAZİ OSMAN PAŞA SGM GELEN SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI

bu şekilde gözüküyor sürec ne kadar uzar ne zaman belli olur yardımlarınızı beklıyorum

Burdan anlaşılan maluliyet servisinden gelen evrak servisine geldiği yani emeklilik servisine ulaşmak üzere olduğudur,canınızı sıkmayın yakın zamanda olumlu olarak sonuçlanır çok geçmiş olsun.

bugun tekrar görüştüm 170 le incelenmekteymiş dün eve bi posta gönderilmiş incelenmekte diye daha da uzıcak gibi bu süreç sanırım

az önce bağlı oldugumuz sgk la görüştüm dosya numarasından baktılar kararın olumlu oldugunu bugun hizmetten evrakların istendiğini söylediler tahmini ne zaman tam sonuclanır

Üst Alt