Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurusunda bulundu. Sizce sonuç ne olur?

poyraz636363

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
baba sene 1995 de ssk lı olarak işe başladı ve işe girişte saglam raporlu girdi. sene 97 de astım bıronşit rahatsızlıgı olldu ve pisskolojik tedavı görmekte, raporu var. kalp rahatsızlıgı da var ve geçtigimiz aylarda çok miktarda ilaç içip intihara teşebüs etti.yogun bakımda yatıp çıktı. kendisini hiç iyi hisetmiyor...

malulen emeklilik başvurusu yaptı. dosyası ankara gitti 5150 gün çalışmışlıgı var ve işe girdigi zaman aldıgı saglık raporu dahil olmak üzere tüm raporları ank iletildi
sizce sonuç ne olur?

Malulen emeklilik için mi, yoksa erken emeklilik için mi başvurdu?
Başvurunuzu nereye yaptınız? Hastaneye sevk ettiler mi?

evet hastaneye sevk etiler heyet rapooru aldık ank gönderildi malulen emeklilik içn

abi o an panik halinde erken emeklilik falan bilmedigimiz için malulen emekli başvurusu yaptık

Malulen emeklilik için şu cetvelde yer alan rahatsızlıklardan birinin olması gerek: Maluliyet Cetveli
Eğer varsa, Ankara'dan olumsuz bir geri dönüş olmaz.

Eğer %60'ın altında, ama %40'ın üstünde bir oran varsa, o zaman işgücü kaybından dolayı 17 yıl sigortalılık süresi ve 3920 gün primle emekli olabilir.

peki abi olma durumunda maaşı normal emekli oldugu durumdan daha mı az olur ortalama bir tahmin yürüte bilirmisiniz

ve intihar durumu bu emeklilikte etki yaparmı olumsuz olarak tşk

Prim gün sayısı gayet iyi. Tamamen bilmeden tahminde bulunuyorum: Bence 1000 tl civarında bi aylık bağlanır.

Yok, intihar olumsuz etki yapmaz

abi on yedi yılı doldurması demişsin gün olarak zaten 5150 yıl olarak da 15 yıla giriyor ila on yediyi beklemek zorundamı

abi bu s.s.k da evrak takibi yapmaya çalışıyorum kayıt bulunmamakta diyor neden kaynaklanıyor seni de yoruyorum abi hakını halah et

Bilemiyorum. Çok da iyi işlemiyor o takip sistemi...

Üst Alt