Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için artık Ankara'da tek bir hastane yetkili diyorlar!?

Dertlibaykus

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben bi süredir 4c'li malulen emeklilik ile ilgili araştırma yapıyordum.
Bugün psikoloğumdan öğrendiğim üzere sistem tamamen değişmiş artık Ankara'da sadece tek bir hastane yetkili imiş.
Sanırım şehir hastanesi yetkili olan. Psikoloğumda yeni öğrenmiş durumu o da bana araştırmamı söyledi.
Aranızda yakın zamanda malulen emeklilik başvurusu yapmış olan var mı acaba?
Yada konu hakkında yeni düzenlemeden haberdar olan birileri bilgilendirebilir mi?

Daha 40 gün önceki bir haber:

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ankarada-engelli-saglik-raporu-veren-hastaneler-941812.html

Haberden alıntı >>>

İşte, Ankara'da engelli sağlık raporu veren hastaneler:

ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU VERMEYE YETKİLİ HAKEM HASTANE LİSTESİ

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU VERMEYE YETKİLİ SAĞLIK KURULUŞLARI

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr. Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Çubuk Halil Şıvgın Devlet Hastanesi
Ulus Devlet Hastanesi
Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi
Sincan Dr. Nafiz Körez Devlet Hastanesi
Etimesgut Prof. Dr. Celal Ertuğ Devlet Hastanesi
Elmadağ Dr. Hulusi Alataş Devlet Hastanesi
Ankara Meslek Hastalıkları Hastanesi
Beypazarı Devlet hastanesi
Yenimahalle Devlet Hastanesi
Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi
Kızılcahamam Devlet Hastanesi
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina ve Dikimevi Hastanesi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Başkent Üniversitesi Ayaş Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi
Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Rıdvan Ege Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi
MSB Gülhane Askeri Tıp Akademisi Komutanlığı Eğitim Hastanesi
MSB Ankara Asker Hastanesi
MSB Etimesgut Asker Hastanesi
MSB Beytepe Asker Hastanesi

Tek bir hastane mi yetkilendirildi, bilmiyorum. Ancak yakın zamanda başvurdum ve SGK beni şehir hastanelerine sevk etti. 2 haftadır beklediğim MR sonuc raporum bir gün cikarsa (e-nabızdan takip ediyorum), muayenelerime devam eder ve inşallah sağlık kurulunun huzuruna çıkacağım.
Bu arada Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi listesinde adı geçen hastanelerden bazıları zaten Bilkentteki şehir hastanelerine taşınmış haldeler.

Bu arada Mr sonucum e-nabıza Mr çekimi yapıldıktan tam 2 hafta sonra düştü. Bilkent sehir hastanesindeki ilgili branş muayenelerimi tamamladım, Sağlık Kuruluna çıkmam için 2 ay sonrasına tarih verdiler. Önceliği askerlere, polislere ve mahkeme kararıyla gelenlere tanıyorlarmiş. Hayırlısı bakalım.

Merhaba bir şey sorabilir miyim ben 2005 sigorta girişliyim fakat bu zamana kadar hep yarım yamalak çalıştım son 2 senedir de kamudayım şimdi benim emekliliğim 2023 görünüyor ama malulen diye bir yazı vardı şimdi 2023 te emekli olmak istersem tabi sanırım yine bir doktor rapor süreçleri olacak o süreç nasıl olacak bilmiyorum yani raporumuzda değişiklik olursa nasıl işlem olacak bilmiyorum şimdi her şeyi geçip 2023 de emekli olmak istesem malülen mi olmuş olacağım sanırım o zaman da maaş çok düşük oluyor diye biliyorum doğru mudur

Üst Alt