Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için başvurayım mı, karar veremiyorum..?

emekli gelin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın hocam merhaba ... öncelikle başa gelince insan böyle faydalı sitelerin olmasına çok sviniyo sizden Allah razı olsun herkese bilmediği konularda yardımcı oluyosunuz.

Ben 1991 yılından bu yana ptt de çalışıyuorum kadrom dağatıcı yani postacı ama BURGER hastalığımdan dolayı görevimi yapamıyorum % 50 sakatlık raporumla emekliliğe hakkazandım ancak bu arada lojmanımda çıktı yeni evliyim ihtiyacımda var ne yapacağımı şaşırdım ...
1972 doğumluyum toplam çalışma sürem 17 yıl 6 ay 5 gün civarında ... banka kredi borcumda var ne kadar emkeli ikramiyesi ve maaşı alırım nasıl öğrenebilirim bilmiyprum
derecem de yüksek değil çünkü lise terkim bu yüzden yedinin biriyim ...

eger emekliliği kabul etmezsem genel müdürlük beni postacılık yapamadığım için hizmetli kadrosuna düşürecek o zamanda hizmetli kadrosuyla emekli olursam çook mu düşer ikramiyem ve maaaşım bilmiyorum

ama şöyle bi 300000 tl alacağımı bilsem hemen emekli olucam işin açıksası ama bunu net nasıl öğrenebilirim ?

biliyorum biraz karışık ama siz bu işlerden iyi anlıyosunuz sanırım ve % 50 malüllük haklarımı bilmiyorum vergilerden muhafmıyım neler yapmam gerek lütfen yardımcı olurmusunuz ?

şimdiden çok teşekkürler ...

Üst Alt