Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için başvurduk. Maaş ne zamandan birikmeye başlar?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
herkese şifa ve sabır dilerim
siteye babamın felç olması ve bilgilenme amacı ile üye oldum.
malülen emeklilik için 5 aydır uğraşıyorum. devlet hastanesinden aldığımız heyet raporunu inceledikten sonra tıp fakültesi hastanesinden 3 ayrı klinikten daha rapor istendi. onu da alıp gönderdik. inceleme cevap karar vs derken bi 2 ay daha geçecek, olacak 7 ay.
şimdi bu sürec sonunda maaş bağlanırsa ki kesin bağlanacak yüzde 91 oranı maaş bizim ilk müracat tarihimizden mi başlayacak yoksa maaş alabilir kararının verildiği tarihten itibaren mi

alakalı arkadaşların kesin cevabını bekliyorum

şimdiden teşekkürler

evraklarını tamamladıktan sonra sgk na emekli olmak için müracaat ettiğinde emekli aylık hakedişi başlar. Eğer baban çalışırken işgöremezlik raporu almış ise sürekli işgöremezlik parası alabilir.

çalışırken rahatsızlandı ama iş kazası falan değil normal beyin kanamsı mesai saati içerinde değil iş göremezlik ödeneğini 9 ay aldık ondan sonra malüllük için müracat ettik

Bu gün telefonla öğrendim 2. raporuda incelemişler yazıyı sgk il müdürlüğüne gönderdik dediler içeriğini söylemiyorlar ne olabilir genemi hastane yolları gözüküyor bize yada onaylandı ise bundan sonra ne olacak daha kaç ay daha bekleyeceğiz

Umutlar bitmez

Babanız için geçmiş olsun
Ben de Malülen emekli oldum Şubatta baş vurup Martta raporumu verdim
Ancak benim heyet Raporumda oran yazılmamıştı Siz yüzde 91 yazmışsınız
Ne fark eder bilemem Önce ara karar ile ek rapor istediler ve 1 ay içinde ret
ettiler ek rapor vermiş olmama rağmen İtiraz ettim Maluluyet cetvelinde hastalığımın olduğunu gerekçe gösterdim Kurban bayramından 2-3 gün önce
Ankaranın olumlu raporunu öğrendim maaşı geçen hafta aldım Nisan dahil maaşı sigorta saydı
Bol sabır ve kolay gelsin
Metin

ben de malülen emekli oldum. emekliliğim 18 ay sürmüştü ve 7 adet rapor kuruma verdim. ancak en son rapor tarihinden aylık bağlandı.

Sonucu bekleyip görmekten başka yapılabilecek bir şey yok maalesef.

sonunda oldu bu gün aradım sgk il merkezini müracatınız onaylandı ocak maaşı bağlanıyor dediler çok şükür bunuda duyduk darısı diğer kardeşlerimize herkeze teşekkürler

veee sunuda bu gün aldık maaşımızı merak edenler için maaş ilk rapor tarihinden birikmedi ikinci rapor tarihini baz almışlar ocakla birlikte 3 maaş aldık 4 ay gitti gümbürtüye bunada şükür allah herkeze kısmet etsin

evet en son rapor tarihi dikkate alınıyor. ben de 6 aylık toplu almıştım. 12 ayım da sizin gibi gümbürtüye gitmişti.

Üst Alt