Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için başvurdum. Maaş ne zaman itibarıyla başlayacak?

tleol68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba konu sahibi arkadasada hayırlı olmasını dileyerek bugün emeklilik talebimin onaylandığını öğrendim
1997 sigorta baslangıcım vardı 1998 sonuna kadar ödenmiş 330 günlük
daha sonra 1999 yılında trafik kazası sonucu omurilik felçlisi oldum tedavi ve birçok sorun sonunda 2011 baslangıclı isteğe bağlı prim ödedim 2015 haziran sonu itibariyle 1800 gün sartını saglayıp basvuru yaptım
29 temmuzda raporumu baglı bulundugum merkeze teslim ettim

benim merak ettiğim birkaç konu var maaş bağlanırken 1 ağustos tarihi itibariylemi birikecek yoksa bu ay itibariylemi

diğer sorum haziranda günü tamamlayınca prim ödemeyi bırakmıştım bu ay dahil 4 aylık borc gözüküyo e devlette ödemelimiyim onları

ayrıca ne kadar aylık baglanır tşk..

tleol68

Evet, 1 ağustos itibarı ile bağlanacak maaş

Evet, borç olduğu sürece emeklilik işlemez.

3 ay olmuş naşvuralı. Bugünlerde mutlaka www.turkiye.gov.tr adresinde bilgi görmelisin.

Ne kadar aylık bağlanacağı ödediğin prime bağlı. Sanırım 750-800 TL gibi bir şey olur.

teşekkürler ilginize

25 kasımda alacam kısmetse ilk maası ek ödeme dahil 770tl verilmiş Allah bereket versin.

Üst Alt