merhaba,
1 eylül yasasından sonra malulen emekli olmak için sgk ya başvurdum.böbrek nakilliyim.p raporum vardı ama onu kabul etmediler.tekrar hastaneye sevkettiler.heyete girdim.hastane raporu ankaraya kendilerinin göndereceğini söyledi.internetten baktığımda aşağıdaki gibi görünüyor.şu anda nerdedir?yazı bana direk mi gelecek yoksa daha uzar m,emekli olabilecek miyim? bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
teşekkürler
1 eylül yasasından sonra malulen emekli olmak için sgk ya başvurdum.böbrek nakilliyim.p raporum vardı ama onu kabul etmediler.tekrar hastaneye sevkettiler.heyete girdim.hastane raporu ankaraya kendilerinin göndereceğini söyledi.internetten baktığımda aşağıdaki gibi görünüyor.şu anda nerdedir?yazı bana direk mi gelecek yoksa daha uzar m,emekli olabilecek miyim? bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
teşekkürler
[FONT=Verdana]1[/FONT] | [FONT=Verdana]10.10.2013[/FONT] | [FONT=Verdana]ANTALYA SGİM MURATPAŞA SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-3[/FONT] | [FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT] |
[FONT=Verdana]2[/FONT] | [FONT=Verdana]10.10.2013[/FONT] | [FONT=Verdana]ANTALYA SGİM MURATPAŞA SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-3[/FONT] | [FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT] |
[FONT=Verdana]3[/FONT] | [FONT=Verdana]01.11.2013[/FONT] | [FONT=Verdana]ANTALYA SGİM BÖLGE MALULİYET VE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE[/FONT] | [FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT] |
[FONT=Verdana]4[/FONT] | [FONT=Verdana]01.11.2013[/FONT] | [FONT=Verdana]ANTALYA SGİM BÖLGE MALULİYET VE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE[/FONT] | [FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI [/FONT] |