Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için başvuru yaptım. Tabloya göre son durum nedir?

onur orun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar mamülen emeklilik başvurumu yaptım heyete de girdim 2,5 ay oldu son durum aşağıdaki gibidir hala sgk bana bir cevap vermedi değerlendirebilirmisiniz? şimdiden teşekkür ederim.

Sıra NoTarihBirimİşlem
117.03.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-7ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
217.03.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-7
319.03.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ( GİDEN EVRAK) SERVİSİ-2ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
419.03.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ( GİDEN EVRAK) SERVİSİ-2
520.03.2015ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
620.03.2015ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE
724.03.2015ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
824.03.2015ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1
916.04.2015ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1016.04.2015ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE
1117.04.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1217.04.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1
1320.04.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-7ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
1420.04.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-7
1520.04.2015ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ

Bugün aynısı bizim sistemede de düştü hocam

Birde yeni bir ileti geldi ne demek biliyor musunuz ? Mahkeme servisine işlemi bitince geri iade edilmek üzere gönderildi yazıyor ne demek bu

bende konuya pek hakim deyilim ne desem yanlış olur

Evraklar kurumlar arası dolaşıyor demek, yani işlem hareketleri.
Çok yakın bir zamanda sonuç belli olacak gibi...

can can bey cevap gelmedi hala inşaallah gelince burdan paylaşırım son durum şöyle:

[FONT=Verdana]13[/FONT][FONT=Verdana]20.04.2015[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-7[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]14[/FONT][FONT=Verdana]20.04.2015[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-7[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]15[/FONT][FONT=Verdana]20.04.2015[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]16[/FONT][FONT=Verdana]20.04.2015[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]17[/FONT][FONT=Verdana]24.04.2015[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]18[/FONT][FONT=Verdana]24.04.2015[/FONT][FONT=Verdana]ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]

yazılı bir cevap gelmedi fakat bu sabah ilçe sgk ya sorduk malülen emekli olduğumu söylediler maaşım bağlanmış malülen emekli oldum. işten çıkışımı 05.02.2015 tarihinde yapmıştım aynı gün malülen emeklilik dilekçemi verdim 1,5 ay sonra araştırma hastanesine heyete girmem için çağırdılar girdim çıktım o gün den beri beklediğimiz haberi aldık. sonuç olarak dilekçeyi verdikten tam 85 gün sonra emekli ettiler. eğer 5 gün daha sürse 90 gün olacak artık provizyon alamayacaktım yani sağlıktan yararlanamayacaktım tam ucu ucuna denk geldi. edevlet ten baktığımda da malüllük aylığı bağlanmıştır diyor.

Merhaba,

Malulen emeklilik için İstanbul'da başvuruyu nereye yapıyoruz?

[FONT=sans-serif]@ [/FONT][FONT=sans-serif]blackman34 [/FONT]sana en yakın SGK ya malülen emeklilik için dilekçe vereceksin

önceilke gözün aydınız onur orun %99 olmanıza rağmen çalışa biliyormuydunuz kendi başınıza yürüyebiliyrusunuz sgk nın süründürmeden koloy kolay malül emekli etmez daha ben konturol muayenem sonucum belli olmadı 1yıl olcak inşallah size kontrol muayenesi v ermezler

teşekkür ederim. aktif çalışamıyordum kalan primleri tamamladım başvurumu yaptım bir sıkıntı çıkmadı.

Üst Alt