Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emeklilik için hastane sevkinde yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

yasminn

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
merhaba,

arkadaşlar %93 ağır özürlü raporum var. emeklilik için eksik günlerimi ödedim,
doğum borçlanmasını yatırdım. yarın rapor aldığım hastaneye sevk alacağım.

ben raporumu alırken çok zorlandım. vücudumda zorlandığımda acıyan hassas bölgeler var.
dizimde ve kolumda platinler, topuğumda kırık ve çok fazla sandalyede oturmamamı
gerektiren özel sorunlar.

yine beni röntgen, tomografi cihazı, adını bilmediğim türlü cihazların içine tıkıp
1 hafta ağrılarım olacak şekilde hırpalıyacaklar mı?

sevgiler

malülen emklılıkte seni hastaneye yatırma ihtımalleri olabilir orda 20 gun hastanede yatırırlar tes yaparlar gercekten agrın varmı yokmu diye ve o sonuca göre sonuç çıkar,

poliyana;

böyle birşeyi ilk kez duyuyorum, emin misin?

arkadaşlar bu platformda malülen emekkli olan yok mu?

Hastaneye yatırdıklarını duymadım ben sonuçta vücudunda platin ve benzei şeyler varsa bunlar filmde ve diğer tahlillerde çıkar.

%75 Sürekli agır engelli raporumla müracat ettım malulen emeklilik için 1900 gun pirimim vardı red oldu 7 beyin amelıyatımı olddum ve dılekce yazdım itıraz edip bu seferde benı hastaneye sevk ettıler 20 gun hastanede kalacakmışım arastırma yapacaklarmış ona göre rapor hazırlayıp ankaraya gönderceklermiş 2 sene ugrastım gönderdıkleri hastane yerimiz şuanda yok dıye erteledi başka hastaneye gidin dediler şevkim kırıldı pes ettim artık hastalıgıma gelince 7 kez beyın amelıyatı oldum beynımde kis var hidro sefali şat takılı epilepsi başlangıcı var ve sağ taraf felç buna ragmen yapmadılar,

apprentice;

hastaneye yatırma falan olmaz zaten ben ilk raporda olduğu gibi tahliller testler tomografi vs olacak mı diye sordum

Üst Alt