Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için işten ne zaman çıkmalıyız?

jumanji

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
3
İşten ne zaman hangi aşamada çıkmalıyız. Sonucu bekleyip mi çıkacağım yoksa en başta SGK ya başvururken mi? Açıkçası benim asıl amacim tazminatımı almak, maluliyet sonucunu beklemeden çıkabilir miyim yasal olarak işten? Çünkü malulen kabul edilmezse mecburen devam etmek gerekiyor aynı yerde . İşte daha o aşamaya gelmeden yasal olarak çıkmak istiyorum sonucu beklemeden.

@jumanji
Kardeşim sgk'ya başvuru yaptıktan sonra hastane sevkiniz yapılacaktır.
Maluliyetiniz onaylandıktan sonra iş yerinizden ayrılıp emekli başvurusunda bulunmalısınız.

İş yeri çıkışını bekle. Bana SGK da çalışan Kamil'in biri hemen çıkış yapacaksın dedi bedavaya çıkış yaptım

@jumanji,
Merhaba , sgk başlangıç tarihi ve prim gün sayınızı nedir? 2008 mayıs sonrası giriş ve 4500 prim günü ile kıdem tazminatı alma hakkınız var.

İş yeri çıkışını bekle. Bana SGK da çalışan Kamil'in biri hemen çıkış yapacaksın dedi bedavaya çıkış yaptım
😁😁😂 Güldürdün beni ya

İnsan ilişkileri o kadar zor ki kaldı ki zaten hastalığımizla ilgili mental veya fiziksel sorunumuz var bir de normal insan ilişkileri zorluğu , insan bir an önce kaçıp kurtulmak istiyor. Daha 1800 gün olmadı 1450 günüm var şu an ama bıktım. Çok zor. İş değil, iş ortamı çok zor.

@jumanji,
Kamil derken üslüba dikkat etmeye çalışarak en masumunu söyledim yoksa neleri hak ediyor. Emekli oluyoruz diye mi kıskanıyor neyin kafasında bilmem. Ama eğer onaylanmasaydı ve ben bedavaya çıkış yapmış olsaydım. Davalık olacağından bir haber yaşıyordur şuan.

Benim 400 günün eksik su an maluliyet için hastane sevki verirler mi acaba

Tamam borçlanma yapmak istiyorum oluyor diye okudum bu nasıl oluyor.

@jumanji,

Askerlik yaptıysanız,askerlik gün sayınız kadar,askerlik borçlanması.
Yurt dışında bulunduysanız bulunduğunuz süre kadar borçlanma yapabilirsiniz.

Üst Alt