İyi Günler. EGM'de Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Kalan Diğer Hizmet Sınıfı ''Yardımcı Hizmetler'' Sınıfında Çalışmaktayım. Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliğine Göre Psikiyatrik Hastalıkları Nedeniyle ( D ) Dilimi Sağlık Şartlarını Taşıyanlardan EGM Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık Komisyonu Tarafından Bulunduğu Görevde Çalışamayacağına Karar Verilenler Emniyet Teşkilatında Çalışmaya Devam ''Edemezler''. Bu Durumda Olanların Sağlık Kurulu Raporları ve Sağlık Dosyaları ''Maluliyet'' Yönünden Gerekli İşlemler Yapılmak Üzere Sosyal Güvenlik Kurumuna Gönderilir İbaresi Yer Almaktadır.
Psikiyatrik Hastalığım Nedeniyle ( D ) Dilimi Sağlık Şartını Taşıyorum. Sağlık Kurulu Raporlarım ve Sağlık Dosyalarım ''Maluliyet'' Yönünden Gerekli İşlemler Yapılmak Üzere Sosyal Güvenlik Kurumuna Gönderildi.
Sizce SGK Beni ''Maluliyet'' Yönünden Emekli Eder mi? Karar Ne Olur? Eğer SGK Çalışır Kararı Verirse Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmenliğine Göre Karar Çelişkili ve Ters Düşmez mi?
Hastalık Raporlarım : 1 (Psikiyatri)
1-) 11 Yıldır Tedavi Görmektedir. Yeterli Dozda ve Sürede Tedaviye Rağmen İyileşme Görülmemiştir. ''Kronik'' Nitelik Kazanmış Anksiyete Bozukluğu Saptanmıştır. ( D ) Dilimine Girmektedir.
Hastalık Raporlarım : 2 ( Kalp ve Damar )
2-) Asendan Aort Anevrizması (4.5 cm) ve Semptomatik Efor Dispnesi Saptanmıştır.
HASTALIKLARIM NEDENİYLE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM
slm. D dilmine giren hastalık bulguların nedir...
Psikiyatrik Hastalığım Nedeniyle ( D ) Dilimi Sağlık Şartını Taşıyorum. Sağlık Kurulu Raporlarım ve Sağlık Dosyalarım ''Maluliyet'' Yönünden Gerekli İşlemler Yapılmak Üzere Sosyal Güvenlik Kurumuna Gönderildi.
Sizce SGK Beni ''Maluliyet'' Yönünden Emekli Eder mi? Karar Ne Olur? Eğer SGK Çalışır Kararı Verirse Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmenliğine Göre Karar Çelişkili ve Ters Düşmez mi?
Hastalık Raporlarım : 1 (Psikiyatri)
1-) 11 Yıldır Tedavi Görmektedir. Yeterli Dozda ve Sürede Tedaviye Rağmen İyileşme Görülmemiştir. ''Kronik'' Nitelik Kazanmış Anksiyete Bozukluğu Saptanmıştır. ( D ) Dilimine Girmektedir.
Hastalık Raporlarım : 2 ( Kalp ve Damar )
2-) Asendan Aort Anevrizması (4.5 cm) ve Semptomatik Efor Dispnesi Saptanmıştır.
HASTALIKLARIM NEDENİYLE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM
slm. D dilmine giren hastalık bulguların nedir...