Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için müracaat ettim. Hala sonuç alamadım ne yapmalıyım?

nuribey

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar.
ben almanyada yasamakrtayim.. 7 sene önce bir araba kazasi gecirdim. burada maglulen emeklilik aldim.
ve türkiyede sigartam vardi.bagkurluydum. dilekce yazdim..bana istanbul sisli merkezinden borclanma oldugunu borclarin yatirilmasi icin cevap geldi..ve paralari yatirdim. islemler ankaraya gönderildi..ondan sonra cevap yok..kime telefon ediyorsam. dogru bir cevap alamiyorum.. bana yardimci olursaniz cok tesekür ederim

Bağ-kur a ne zaman müracaat etmiştiniz..

2003 te kaza gecirdim.. 2005 bagkura bas vurdum..ve bana cevap geldi borclu oldugumu yazdilar borcu ödedikten sonra bana sadece bir makpuz geldi. kagitlar ankaraya gönderilmis.ordan diyorlarki istanbulla kontag kur..sasirdim kaldim..

bana unkapani emeklilik telefon numarasi lazim.. internete bulamiyorum.. belki onlar yardimci olur..

İlk müracaatınızı yaptığınız yere bir sormalısınız bu kadar uzun süre beklememeniz gerekirdi..

evet haklisin. ben almanyada yasiyorum.. oraya bu sene bas wurdum...beni oradan oaray gönderdiler..valah. bana diyorlarki evraklari ankaraya gönderdik.. ankara diyor bizimle ilgisi yok.. verdigim paralara yazik.. belki güzün oraya tekrar gitmem lazim isleri yeni bastan halletmem lazim.. tsk ededrim,

ya bu unkapani emekli bürosunun telefonunu bilen warmi.?

Unkapanı sosyal güvenlik merkez müdürlüğü telefonu aşağıdadır
(0212) 534 69 30
(0212) 635 08 25
adres;
Atatürk Bulvarı No: 21 Zeyrek-Fatih/İstanbul

cok tesekürle ilker..sagol.. sana iyi geceler dilerim..

SGK'ya bilgi edinme kapsamında evrakların hangi aşamada olduğunu da sorabilirsiniz...

arkadaslar tesekür ederim.. ben su an istanbul sisli. bagkur. müdürlügünde. numarami ve islemlerrin durduruldugunu ögrendim.. belki türkiyeye gelmem icap edecektir.. tes herkesse. slm Nuri

Üst Alt