Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için rapor oranım yeterli mi?

kubi0180

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
FTR:eek:pere bilateral femur avasküler nekroz sağ kalça foleksiyon 100* iç protosyon 10* dış protosyon 20* sağ kalça eleksiyon 80*iç rotasyon 5*dış rotasyon 10* sol ayak bileknötralde ankiloze ortopedi her iki kalçada avasküler nekroz her iki bacak fibula nakli yapılmış solda ayak çekiç parmak düşük ayak tablo3.4

GÖĞÜS HASTALIKLARI:astım sft:fev:58.fcv:51. solunum sesleri kabalaşmış böyle bir rapor aldım ve emekli olamadım red cevabı aldım yardımcı olun lütfen

kubi0180

Raporunuzun yeniden değerlendirilmesi için itiraz edin.Ordan da olumsuz sonuç çıkarsa dava yoluna gidebilirsiniz.

yüksek sağlık kurulundanda red cevabı geldi bu arada ankara meslek hastenesinde meslek hastalığı var mı diye tedavi altına alındım orda ftr: doktoru bel fıtığı var sende anlıyacağınız yazdıklarımın rahatsızlıklarımın üstüne yenisi eklendi 16/12/2014 tarihinde işten çıkarıldım aldığım tazminat anca banka borcuna yetti psikiyatri desteği alıyorum bunları birleştirsem tekrardan sgk malulen emekliliğe başvursam bir faydası olurmu eyüp bey

kubi0180

Böyle bi rapor ben pek anlamadım
Eminim ki çoğu sitedeki kişide anlamamistir :)
Emeklilik için %40 ve üzeri Rapor alınıp vergi indirimi ile erken emekli olunur

yalnız 16/12/2014 tarihinde işten çıkarıldım bana denilen %60 almam lazımmış alamadığımdam emekli olamamdım

kubi0180

Malulen emrklilik için maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak düzeyde işgücü kaybı gerekli. Psikiyatrik değerlendirmeyi ekleterek buna ulaşamazsınız.

Tablo 3.4'e göre verilecek oranlar:

Tablo_3.4.png

sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor alırsanız, ilk sigortalı olduğunuz tarih ve toplam prim gün sayınıza göre erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilirsiniz.

FTR:Bel bıtığı lomber mr ile DA:L4-5, L5-S1 MİNİMAL DİFFÜZ ANÜLERDE TAŞMA TANI: lomber diskopati FTR: opere bilateral femur avasküler nekroz sağ kalça foleksiyon 100* iç protosyon 10* dış protosyon 20* sağ kalça eleksiyon 80*iç rotasyon 5*dış rotasyon 10* sol ayak bileknötralde ankiloze ortopedi her iki kalçada avasküler nekroz her iki bacak fibula nakli yapılmış solda ayak çekiç parmak düşük ayak tablo3.4

GÖĞÜS HASTALIKLARI:astım sft:fev:58.fcv:51. solunum sesleri kabalaşmış böyle bir rapor aldım ve emekli olamadım red cevabı aldım yardımcı olun lütfen

PİSİKİYATRİ: yaygın anksiyete bozukluğu bunaları göze alınarak %60 alırmıyım

yalnız 16/12/2014 tarihinde işten çıkarıldım bana denilen %60 almam lazımmış alamadığımdam emekli olamamdım

Tek hastalıktan dolayı %60 almanız gerekiyor.

kubi0180

òncelikle geçmiş olsun ssk giriş tarihiniz ve toplam gününüz kaçtır eğer gün ve işe giriş tarihiniz uygunsa %40 rapor ve vergi indiriminden emekli olabilirsiniz malulen emeklilik kurum çok zor emekli ediyor.

sigorta başlangıcım tarihim 01/09/1998 öğrenci iken aldım 2000 tarihinde bir yere girdim ve sonrasında 16/12/2014 tarihinde işten çıkarıldım toplam prim 2078 gün olarak görünmekte

kubi0180

söylediğiniz rahatsızlıklara göre %40 rapor ve buna istinaden 3 derece vergi indirimi alırsanız eğer sigorta girişiniz de 2000 yılı ile dikkate alınır 19 yıl hizmet süresi ve 4240 gün ile emekli olabilirsiniz % 40 üstünde mesala%60 üzeri alırsanız süre ve günler daha az olacaktır.

sgk malulen emekli etmiyor kolay kolay benim bende psikiyartriden 3 hastaneden çalışamaz raporu almamam ragmen kabul etmedi sgk akşiyete falan depresyon onlara oran bile vermiyor red ediyor hastalık kabul etmiyor boşuna iş ten çıkmışın kardeş

siz engelli raporu alıp çalışmaya devam etmelisiniz sgk maluluyeti kabul etmiyor kolay kolay
kanser hastalarını bile etmiyor ben arkadaşımdan biliyorum bir sürü sorun çıkardılar en son bir yıl kontrollu emekli ettiler 1 ay sonrada arkadaşım vefat etti

Üst Alt