Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emeklilik için sevk alabileceğim İstanbul'da hangi hastaneyi önerirsiniz?

hayat2bilet

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
Engelli malulen emeklilik raporu için İstanbul da hangi hastane yi önerirsiniz?

hayat2bilet
sizi malulen emekli olmak için zaten sgk sevk edicek hastaneye size de bazen soruyorlar nereye sevk edelim diye hakem hastane olanlara isterseniz bence daha sorunsuz olur.

Hakem hastane nasıl oluyor İstanbul da bildiğiniz var mı daha kolay veren

hayat2bilet
İstanbul 3305 Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
30 İstanbul 3457 Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
31 İstanbul 3459 Bakırköy Prof . Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi*
32 İstanbul 3219 SBÜ. İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi*
33 İstanbul 426876 Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi
34 İstanbul 3374 Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
35 İstanbul 3324 Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
36 İstanbul 177296 T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
37 İstanbul 177300 T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi
38 İstanbul 631921 Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi
39 İstanbul 395236 İstanbul Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
40 İstanbul 14555 İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi
41 İstanbul 177709 İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
42 İstanbul 887161 T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim Ve Araştırma
Hastanesi
43 İstanbul 3407 Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi
44 İstanbul 183567 İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
45 İstanbul 177297 İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi
46 İstanbul 3384 Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi

bunlar var ama öyle kolay olanı yoktur her halde dr dr dolaşacaksınız kendi branşında olan dr rahatsızlığınızı raporlayacak ona göre raporu sgk sağlık kuruluna gönderecekler oradaki kurul asıl sizin malulen emekli olup olmayacağınıza karar verecek.

Üst Alt