Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için verilen raporu hastaneden yeniden alabilir miyim?

fatihç1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%80 engelli raporum var hiç bir yere müracat etmedim aslında ben malunen emekli olmak için almıştım raoru ama sgk dan sevk alıp gitmem gerekirmiş bilemedim şimdi tekrar müracat etsem aynı raporu alabilirmiyim acaba veya ne yapsam iyi olur teşekkür ederim

SGK sizi başka hastaneye sevk edecek, oradan gelen raporu inceleyecek,rapor direkt SGK'ya ulaşacak ve raporda oran yazmayacak...tek hastalıktan en az yüzde 60 almanız gerekiyor...ancak bu oranı SGK belirleyeceğin den siz ancak kabul veya red yani işin sonunu öğreneceksiniz.

fatihç

Raporu aldığın hastaneye şevkini iste senin için daha iyi olur.Eger hastalıklarında bir değişiklik yoksa neden tereddüt edesinki

fatihç
Hastaneye Sevk aldığınız SGK dan almış olduğunuz MALÜLİYET raporunun 1 adet fotokopisini isteyebilirsiniz verirler sanırım (BANA VERMİŞLERDİ)

Üst Alt