Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik için yüzde 60 oran nasıl hesaplanıyor?

dinep

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar. .bir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.eşim 1967 doğumlu 1992 ssk ilk giriş 6700 pirim gün malül emeklilik için müracat ettik %80işitme kaybı %44işitme egel oranı diyabet%20 kolesterol %10 ameliyatlık 3adetboyun fıtığı fıtık oran yazılmadı değerlendirilecek dendi 20 gün sonra heyete giricez sizce bu oranlarla emekli olabilirmi..sistem nedir biraz bilgi verirmisiniz biz heyetten sonra nasıl bir yol izlicez nereden öğreneceğiz. sonucu.cevap verirseniz cokk sevinirim.. iyi akşamlar..

Son düzenleme:
dinep;

Hangi hastahenede gireceksiniz heyete ?

bursa şevket yılmaz eğitim ve araştırma hastanesi

arkadaşlar bu konuda bilgisi olup bana cevap yazacak bir arkadaşımız yokmu?

zor bıraz :(
bende bas vurdum %60 lık oranı sgk belırlıyor ve muhtemelen malulluk verılmıyor..
benım normal sartlarda bıle aldıgım rapor %85 ordan bunu da ınce ınce belırtıldıgı halde dönen cevap durumunuz %60 malulluk oranının altındadır cevabı geldı :)
ıtıraz ettım.. sımdıyse ıtıraz cvp bı beklıyorumm..
ondanda bırsey cıkmayacak bılıyorum tabıkı..
vahım olan ıtırazdan baska yapılacak bırsey olmamasıdır. dava edemıyorsunuz neden böyle bır oran verıldı dıye..

heyette gereken değerlendirmeler yapılıyor bazen hastalıklarınıza göre çeşitli tetkiklerinde eklenmesi çok faydalı oluyor. bunları hekimler belirtiyor yada bazen de belirtmiyor ve tekrar istiyorlar eklemek için süreç uzuyor duruyor. siz elinizdeki bütün tetkik MR veya her ne belge varsa getirin yanınızda ve özellikle değerlendirilecek doktorlara belirtin elimde bu var ekleyelim mi rapora diye. beni ürolog uyardı mesela ürodinami var mı eklesek iyi olur dedi. bazen demezler sen dicen bu var diye. başıma geldiği için anlattım. heyetten sonra ropru hastane resmi kanalla kuruma gönderecek bize beklemek düşecek. 2 ay da filan sonuçlanıyormuş araştırmalarıma göre. ben 20.02.2014 te heyete girdim. sonucu bekliyorum. bunlar benim kendi tecrübelerim. yardımcı olabildiysem ne mutlu.

cirkinkedi;
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar hayırlısını diliyorum hepinize ve hepimize ALLAH yardımcımız olsun ..

tsrahman;
teşekkür edirim cevap için kardeşim. birde heyetten sonra 2 ay beklicez.ALLAH tan hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyor artık elimizden ..

slmlar ben üç sene önce ilik kanseri hastalığına yakalandım bir sene kemoterapi gördüm daha sonra nakil oldum. bana iki yıllık malunen emeklilik için rapor verildi. ve ağustosda maaşım kesildi iki sene doldu. yeni rapor çıkardım raporun iş göremememezlik oranı %20 %50 % 60 üç doktoum verdiği oranlar bunlar sizce benim malunen emeklilik tekrar onaylanır mı.

ordu araştırma hastanesi iki sene öncede orda almıştım raporu nakili eskişehirde oldum ordaki raporlarımıda istediler aynı zamanda böbreklerimdende tedavi görüyorum

Üst Alt