Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emeklilik ile erken emeklilik arasında ne gibi farklar var?

Alemdaroglu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhabalar öğrenmek istediğim sadece şu malulen emeklilikle engelli emeklilik arasında maaş farkı varmı yokmu her iki emekliliğin maaş haricindeki diğer farklarını hemen hemen biliyorum saadece maaş konusunda arada bir fark varmı varsa takriben ne kadardır bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa memnun olurum herkese sağlıklı günler.

Alemdaroglu 100/150 tl gibi vergi indiriminden emekli olan daha fazla alıyor daha öncede belirtmiştim.

Malulen emeklilik

arkadaşlar selamunaleyküm ben malulen emekliyim ve maaş alıyorum yaklışık 10 aydır ayrıcada bir eytliyim eyt yasası çıktığında malunen emekliliğimi iptal edip normal emekliliğime geçiş yapabiliyormuyum bilgisi olan beni aydınlatırsa memnun olurum saygılar

Alemdaroglu

engelli raporun varmı malul olduğuna göre var ödenmiş prim günün kaç EYT emeklilikte yaşa takılmak değil mi özür oranın kaç nasıl malul oldun

6150 gün prim ssk giris tarihim 1988 doğum 1971 yaşı beklerken kalp krizi geçirdim iki kez ve kalp yetmezliğinden yuzde yuz raporla malulen emekli oldum on aydır maaş alıyorum yaşı bekliyordum normalde o yuzd3n sordum normal emekliliğe gecebilirmiyim

Alemdaroglu
Maaşınız kesilecek şekilde bir işyerinde 4A sigortalı girişi yaparsınız, emekliliğiniz iptal edilir. Bir iki ay sonra da normal emeklilik başvurusu yapabilirsiniz.
Ama bunu maaş için yapacaksanız pek bir beklentiniz olmasın.

Üst Alt