Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik ile yaşlılık emekliliği arasında nasıl bir fark var?

ankaref

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Selamlar,ben iyi bir üniversite mezunuyum fakat hep dışarda çok vasat işlerde çalıştım kasabası duramadigim için,24 tane işe girdim çıktım,hareketlerinden anlıyorlar hep bir sorun oluyor,

askerden BİPOLAR raporun var gene Bakırköy ve özelden rsporlatim var ama hiç bişey geçmedi yıllardır,bu durumda ne yapıyor lar, malulen emeklilik çok istemem ama gir çık anca 3-4 sene çalışırım belki,

farkı varmı malulen emeklilikte ,engelli olup belli sigorta gününde emekli olmanın? Bilen biri aciklasin lutfen

ankaref

Başka bir forumda OturanBoğa nın bu konu hakkındaki yazdıklarını aşağıda bulabilirsiniz...

@Mehmet005

Başka birinin sürekli bakımına muhtaçlık söz konusu ise malulen emekli maaşı %10 yüksek verilir. Onun dışında malulen emeklilikte erken Yaşlılık emekliliği arasında maaş açısından anlamlı bir fark olmaz. En erken hangi statüde emekli olunabiliyorsa, olmak lazım. En büyük avantaj bu.

Saolasin calisabilirsek çalışırız ins daha

Malulen daha zor emekli ediyorlar galiba,bbm 3400 prim günüm var,24 iş degistirdim,,yüzde 40 engel verirlerse 4200 günde emekli oluyorum. Maaş normal emekli maaşı gbimi baglanir

ankaref

Maluliyet cetveli'Ne göre malul sayılacak düzeyde işgücü kaybı olmalı. Bu kolay bir kriter değildir...

Maaş alısından, erken emekli olmanın avantajı her zaman daha çoktur.

Teşekkürler. 3400 günüm var daha iş bulursam çalışırım,yüzde 40 rapor ile 4200 gün galiba. Bide az mı bağlanır emekli maaşı. SGK düşüktü hep

merhaba. ben uyku apnesi ile emekli oldum. 1 kasımdan itibaren emekliyim. yaşlılık maaşı mı alacağım_? ve yaşlılık maaşı nekadar_? e devletten bilgileri alıp göndere bilirim hesaplanması için gerekli ise

nahre6748

Vergi indirimine ,istinaden gerçekleşen emeklilik Yaşlılık emekliliğidir.

Üst Alt