Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik kac gune belli olur?

vidi6742

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
malulen emeklilik icin babam sgk basvurdu ordan hastaneye gitti bu carsamba heyete girdi sgk bize kac gunde haber verir tsk

2 ay sonra inşallah. Ama 2 ay sonra ara karar verir şu üniversite hastanesindende bir rapor alalım der bir 2-3 ay daha beklersiniz. Siz en kısa 6 ay diye umutlanın. Benimki tek hastalıktan tam tanılı bir nadir hastalık olmasına rağmen 8 ay sürmüştü. Sürünerek rapor peşinde koşturmuştum.

malulen emeklilik raporunun nerden ogrenebilirim ??

Meraba Arkadaşlar:
malulen emeklilik sonucu geldi yuzde 60 altında dediler ama raporum var dediler ama soylemedi sgk ya gittik rapor sonucunu vermediler burada gozukmuyor dediler ondan hastaneye gittik orasıda vermedi bizde gozukmuyor dediler ama benim raporum var bunu nerden ogrenebilirim ?? tsk

vidi6742

Malulen emeklilik başvurunuz olumsuz sonuçlandı yani. Öyle ise ve siz maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmanız gerektiğinden eminseniz, karara yeniden değerlendirilmesi talebiyle itiraz edin. Sosyal Sigorta Yüksek Sağlık Kurulu yeniden değerlendirir...

Arkadasın bir ay oldu daha kurula girmedi rapor bekliyoruz

İki ay dediler daha kaç ayda sonuçlanır bilmiyorum

Üst Alt