Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik kontrol muayenesinde kaç doktora muayene olunuyor?

bulent66

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ben perapleji hastasiyim yani belden asagi si tutmuyor malulen emekliyim kontrol muayenesinde kac dokdora gonderirler bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

Hocam geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla genel engellilik raporuyla ilgili bütün doktorlara giriyorsunuz rapor alırken.Yani sadece sizin hastalığınızla ilgili bir doktor karar vermiyor rapor oranınıza.

Daha önce kaç doktor gördü ise onlara tekrar görünmeniz gerekecek.

bulent66

Mallulen emekliliğe temel olan raporda kimler gördüyse aynıları görecek.

Parapleji birine kontrol muayenesi yazan memurun da allah bin belasını versin!

bulent66

Ben geçen ay kontrol için gittim, sadece nöroloji ve fizik tedavi doktoruna gittim. Daha sonuç belli değil, umarım eksik doktor muayenesi yoktur,SSK da kabul eder.
Gelişmeleri burada paylaşırım

enes75

Sanırım burada kritik olan şu: rapora temel hastalıkla ilgili doktor muayenesi ve yine hastalığın tespitine dair test/tahliil vb. bir şey varsa (ör. ürodinami) onun teyidi şart

OturanBoğa

Abi ilk temel raporda da yani ilk emekli olduğumda da ürodinami yapmaştm .

Zaten nöroloji doktoru yazdı rapora, günde 6 tak kullanıyor,diye. Umarım sorun olmaz.

Benim malulen emeklilik kontrolüm onaylanmış, Ama tekrardan 2023 tarihine kontrol vermişler. OturanBoğa Bülent abi ben paraplejiyim, 2014 de emekli oldum, 2018 e yani bu sene kontrol istemişlerdi halettim kontrol işlemlerini, şimdi de 2023 tarihine yine kontrol istemişler.

Parapleji olan kişiye bu şekilde sürekli kontrol istiyorlar mı.
Yüksek Sağlık Kuruluna itiraz etsem sonuç değişir mi

enes75

Hele bu onaylansın. 1 ay kadar sonra dilekçe verip kontrol muayenesinin kaldırılmasını isteyelim. SGK kontrolü kaldıracaktır. Paraplejinin neyine kontrol isteniyor yahu!

Abi SSK yı aradım onaylanmış, 2023 tarihine yine kontrol istemişler

enes75

dediğim gibi, bi ara bir dilekçe ile kontrolün kaldırılmasını isteyelim...

OturanBoğa

Abi bana mektup gelecekmiş, bayramdan sonra gelir galiba gelirse senden de yardım alır bi dilekçe yazarım abi.

yurt disinda 2020nin 1. ayina kadar sureli malul emeklisiyim. turkiyeye tasindigim zaman beni turkiyede kontrol muayenesine cagiracaklar. bu isler nasil oluyor? cagirdiklari zaman kaldigim eve mektup mu birakiyorlar. email ile birdirebiliyorlarmi? ya evde olmasam?

afsin

Kontrol tarihinden 3-4 ay önce sigorta müdürlüğüne gidip hastaneye sevk almalısınız. Sakın gecikmeyin...

OturanBoğa
Kontrol tarihin dedigin sureli malullugun sona ermesi gunu mu?
Yani ben 2020 nin 1. Ayinda sona eriyor malulluk. Ekim-kasim gibi gitmem gerekiyor, degil mi?
Tskler oturanboga

afsin

Evet evet, p gün gelmeden 4 ay önce başvuracaksınız ki maaşınız kesilmeden süreci tamamlayın...

dediğim gibi, bi ara bir dilekçe ile kontrolün kaldırılmasını isteyelim...

Bülent abi merhaba, abi bu mektup daha bana ulaşmadı ne zaman gelir acaba?
SGK yı aradım 20 gün önce göndermişler mektubu.

Abi peki bu mektup bana ulaşmadan kontrol şerhi için itirazı dilekçesi yazabilirmiyim?
Nasıl bi dilekçe yazmam gerekiyor acaba,senden ricam bana örnek ver.

Web te spastik paraparezi ve parapleji hakkında okumadığım makale kalmadı 50 nin üzerinde doktor muayenesi oldum bitkiselcileri şifacıları okuyan hocaları biyo enerjicileri bilfiil dolaşmış biri olarak parapleji birine kontrol muayenesi istemek vicdansızlıktır,izansızlıktır ha ne zaman tıp konuya dair tedavi geliştirdi insanları iyi etti o zaman kes maluliyeti işte

Bülent abi OturanBoğa bu kontrole itiraz dilekçesi yazacam,nasıl bişeyker yazmam gerekir acaba

Yok abi yazı ulaşmadı 2 aydan fazla oldu gönderdiklerini söylediler. Ben yazıyı beklemedim abi, Cimer üzerinde itiraz /şikayet Dilekçesi gönderdim,geçen hafta. Bakalım ne olacak

Üst Alt