Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik mümkün olabilir ama tereddütlerim var..?

GÖKhan5757

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Allahın selamı ile rahmeti ve bereketli üzerinize olsun Arkadaşlar. Benim icindebulundugum durumum ile alakalı bir sorum var kafam çok karıştı.. yardımcı olmanızı istiyorum. Sorum şu ki ;
Ben 1 senedirkalpten beyne pıhtı atması sonucu sol taraf kısmi felç hastalığı geçirdim. %91 oranında sağlık kurulu Heyeti raporum var. 22.Aĝu.2016 tarihinden bugüne raporuydum is görememezlik raporum var.
MALULEN olarak emekliyır ayıacaklar imiș. Sizler birbirinden değerli kardeslerimin önerilerini almak isterim ne yapıyım. Önlisans mezunuyum ( 2 yıl Üni. ) mühendisliği de düşünüyorum.. engel olurmu bilemiyorum... Ne yapsam bilemiyorum ... emeklilik den sonra çalışmak istesem calıștırttırıyorlarmı?
Saygılarımla...! 1991 doğumluyum... :eek:

GÖKhan5757

malulen emekli olursanız bir işte ssklı çalışmanız yasal değil...maaşınız kesilir
normal emekli olursanız çalışabilirsiniz

Teşekkürler yazdığınız bilgi için.. Arkadaşlar siz ne yapmamı önerirsiniz..Malulen emekli oluyum mu?

GÖKhan5757
Kardeşim malülen emekli olduğun zaman başka bir işte ssk li olarak çalışman yasal olarak mümkün değil onun için imkanın ve gün sayın ile yılın yakinda vergi indirimi ile emekliliği beklemeni öneririm tabiki hangi işte ne koşulda çalıştığını bilmeden bu yorumu yapıyorum bide akademik kariyeri keyfi olarak yalnızca bulunsun bir kenarda diye almiyorsan ilerde kariyer icin çalışmak gerek bence tabi

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için manel :) insan oğlu öyle bir durumda kalıyor ki doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek durumda kalıyor sağlık ve mutluluk seninle olsun .. saygılar...

gokhan5757
Estağfurullah kardeşim nedemek bu sitenin kuruluş amacı Yardımlaşma ve bilgi paylaşımı elimizden geldiği dilimizi dondugunce yardimlasmaliyiz çünkü biz biziz başka kimsesiz yok sağlıkla kal

Üst Alt