Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik ne demek?

Rumeysa-_-

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
31
Ve benim 14 yılım kaldı emeklilik için peki şimdi mi yoksa sonra mı gitmeliyim aile ve sosyal hizmetlere? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Şuan çalışmıyorum 1 sene kadar çalışmıştım sınavdan sonra yeniden işe gireceğim inşallah

Eyt yasası çıktı şartların uyuyorsa emekli olabilirsin

Malulen emeklilik de çok az para alırsınız habire sizi kontrole çağırırlar oranınız düşerse emekli lik iptal olur

Benimde rapor vardı emekli olmak için tekrardan tapor istediler yeniden heyete girdim fakat rapor oranım.dustu yeni rapor istiyorlar

ortada iş güç yok ne zaman emekli olurum diyorsun ?? askere yeni giden erin gün sayması gibi hele bir 10 - 15 sene çalış daha kaç yaşındasın ki ??

Rumeysa hanım çok geçmiş olsun benim sureli raporum vardı fakat emekli olmak icin başvurduğumda yeniden rapor istediler zaten raporum sufesi geçti hiç ugrasmadim eyt çıktı emekli oldum inşallah sende emekli olursun

Hiç kimse umudunu yitirmesin. Mücadeleye devam. Herkes kendine bir hedef belirlesin ona ulaşabilirsiniz kadar devam etsin

Üst Alt