Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen Emeklilik Ne Zaman Sonuçlanır?

leventa34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. Gırtlak kanseriyim, Mart ayının başında engelli raporum bitti daha sonra yeniledim emekliliğe başvurmak için, hastahane raporu Ankara'ya kendilerinin yolladıklarını söyledi ve 23'ünde raporum hastahaneden çıktı, 15 güne gitti ve şu an 2.ay dolmuş durumda.
E devlette 4A emekli aylık bilgisinde çıkmıyor, sgk evrak takipten baktığımda ise iki tane varide numarası var. 13 gün önce 2. varide eklendi ondada elden sevk edilmek üzere işlendi ve dosya bölge sağlık kuruluna gönderildi diyor.
İstanbul'da yaşıyorum acaba ne zaman sonuçlanır. Teşekkür ederim.

Önümüzdeki hafta sonuna dek sonuçlanacaktır diye düşünüyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim Bülent Bey. Açıklandıktan sonra süreç nasıl işleyecek acaba? Banka hesabı açımı falan nasıl olacak, bir yere başvurcaz mı yine bilgi verirseniz sevinirim.

İlk maaşınız ptt'ye yatacak. Sonraki maaşlar için sizin talebinize göre istediğiniz bankaya yatırılmaya başlar.

Emekli Olabilir Yazısı Kaç Günde Gelir?

Merhaba arkadaşlar, malulen emeklilik sonucumu bekliyorum 2,5 ay oldu, SGK takipten bakınca oturduğum yerdeki SGK'ya gelen giden evrak olarak gözükmeye başladı, sormaya gittiğimde bölgeden emekli olabilir yazısını bekliyoruz dedier. Sizce kaç güne gelir bu yazı ve bundan sonra başka şey için bekler miyim?

yazıyı aldınmı emeklılıge başvurursan hemen en az 15 gunde tahsıs no verırler emeklı maasınıda obur ayın sonuna dogru alırsın ıkı aylık olarak

Ara Karar Yeniden Sevk

Merhaba arkadaşlar. Malulen emekliliğimin başvurusuna 3 ayın dolmasına az bir süre kala bugün sgk evrak takipte yeni bir açıklama eklendi. Ara karar yeniden sevk sadi konuk yazıyordu, hemen başvurduğum sgk'ya gittim ayrıntılı bir belge istiyorlarmış sağlık kuruluna randevu alın dendi. Şimdi merak ettiğim yeni raporu alınca yine bir 3 ay mı bekleyeceğim?

Hay Alllah! Rapordaki eksikliği hemen giderip mümkünse evrakları elden teslim etmeye çalışın. En azından 1 ay postada sürünmez... Ama her halukarda 2 ay uzar bu iş!

Malulen Emeklilik Ne Zaman Sonuçlanır

Merhaba arkadaşlar. Mart ayının sonlarına doğru malulen emekliliğe başvurdum 3 ay sonra yani Haziran ayında ara karar verildi tekrar rapor istendi, yeni raporu aldım fakat hala sonuçlanmadı. 10 gün sonra 2.raporu alalı 2 ay olmuş olacak.

Ne yazık ki emekli aylık bilgisinde hiç bir şey çıkmıyor Bülent Bey...

Üst Alt