Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik rapor sonucu 2022 aylığını etkiler mi?

Mehmet005

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa
Kalem
Adli tıptan mahkemeye gelecek olan,malulen emeklilikle ilgili muayene rapor sonucu 2022 maaşını etkilermi.

Mehmet005
hayır, asla etkilemez. adli tıpta düzenlenecek olan o rapor maluliyet cetveli esas alınarak oluşrurulacak (malulen emeklilik içinmiş çünkü).

2022 aylığı için kullanılan raporlar sakatlık oranı cetveli'ne göre düzenlenir.

dolayısıyla adli tıbbın hazırladığı o rapor 2022 aylığını hiçbir şekilde etkilemez.

@Kalem
Teşekkürler melek hanım,inanin bu cevabınız beni ne kadar rahatlatti anlatamam.

Malum benim su emeklilik isi ile ilgili istanbul adli tipa gittim,doktor yoklugundan üç biransa bir doktor bakiyordu ne derdimizi anlata bildik nede kendimizi.

Inanirmisiniz psikolog noropatiye bakiyordu,ne EMG cihazi var nede muayene ortamı.

Kalp damar yoktu,göğüs Hastalıkları uzmani yoktu,onlarin yerine muayeneyi endokrinci kafasina gore yapti ve yolladi.

Yani anliyacaginiz adli tip sureci okadar sıkıntılı gectiki anlatamam.
Bu sebebden dolayida bana verecekleri oran 2022 raporumu kötü etkilermi kaygısına düştüm.

Midyata pirince giderken evdeki bulgurdanda olma korkusu sardıydi beni,vermis olduğunuz bilgilerle rahatladım.

Tekrar teşekkür ederim.

Üst Alt