Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik raporu evde bakım maaşıma zarar verir mi?

izmitli gönül

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selamlar herkese.evde bakim maaşı aliyorum.malulen emekliliğim için sgk kontrol muayenesi istedi yaptırdık.raporda yine oran yazmıyordu,ancak bakıma muhtaçlık hayır ibaresi var maaş bağlama bildirgesinde...bu durumda evde bakım maaşımız kesilecek mi yoksa engelli raporumu malulen emeklilik raporum etkilemez mi..günlerdir bunu düşünmekten uyku haram oldu...cevabı bilenlerden yardım istiyorum...çok teşekkürler

normal saglık kurulu raporu degil bu.
bisey olmaz

Tesekkurler erdal.oturanboga veya kalem hanimin bu konudaki gorusleri nedir acaba......tesekkur ederim

izmitli gönül evde bakım aylığı alıyorsun. malulen emeklilik için rapor almışsın. maluliyet tespiti için yapılan sağlık kurulu raporu ile evde bakım aylığı için alınan engelli sağlık kurulu raporunun mevzuatı farklıdır. dolayısıyla maluliyet tespiti için aldığın rapor evde bakım aylığını hiçbir şekilde etkilemez.
maluliyet tespiti için aldığın rapordaki bakıma muhtaçlık hayır ibaresinin evde bakım aylığındaki bakıma muhtaçlıkla alakası yoktur.
maluliyet tespiti için aldığın rapordaki bakıma muhtaçlık ibaresi sgk mevzuatına göre belirlenir. bkz: https://www.engelliler.biz/forum/em...nin-surekli-bakimina-muhtac-olma-halleri.html

evde bakım aylığı için kullanılan bakıma muhtaçlık kriterleri için bkz:https://www.engelliler.biz/forum/ev...4442-engelli-bakima-muhtaclik-kriterleri.html

rahat ol, maluliyet raporundan dolayı asla evde bakım aylıgın kesilmez:) maluliyet raporunda bakıma muhtaçlık hayır yazıyor diye evde bakım aylıgındaki bakıma muhtaçlıktan çıkmıyorsun yani:)

Üst Alt