Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik raporu evde bakım maaşımın kesilmesine yol açar mı?

Muyo

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
1
Evde bakım maaşı alıyorum.malulen emeklilikte onaylanmış.ancak maaş kağıdında bakıma muhtaç HAYİR yazıyor.bu malulen emeklilik raporunun,daha önce aldığım engelli raporuma etkisi olur mu.yani evde bakım maaşı kesilir mi.tesekkurler.

Muyo, bakıma muhtaç HAYİR yazıyorsa mevcut raporla Evde bakım maaşı alamazsın. ama emekliliğinden sonra. Rahatsızlığınız bakıma muhtaç kriterlerine uygunsa bakım maaşı için yeni rapor başvurusunda bulunabilirsin. Ama dikkatli ol malulen emekliliğine bir zararı olmasın sor soruştur doktorlarla konuş bilgi edinin...

Ben iki raporun mevzuatının farklı olduğunu zannediyordum.zaten fakirin işi yolunda gitseydi.........

Babam yüzde 57 raporla engelli maaşına yazıldı nerden takip edecegiz bunu bilen yazAbilirmi 15 güne belli olur demişler

karatas_52
e devletten
2022 maaşı mı ebm mı hangısine başvurdunuz

Bakıma muhtaç yazısını sırf evde bakım olarak değerlendirmeyin bu engelli maaşı sosyal maaşı kaymakam lık maaşı kapsayabilir evde bakım maaşınız yüzde 51ağır engelli şu an tam bağımlı ise gelir seviyeniz uyuyorsa alabilirsiniz tam emin olmak için sosyal hizmetlere sorunuz burdan farklı farklı cevap lar çıkacaktır

Muyo
2 mevzuatta ayrıdır hiç bir sıkıntı çıkmaz kurcalamayın 2 mevzuatta farklı farklı degerlendiriliyor

Aradığım cevap buydu . teşekkürler gölge....

Orduda vurdu rngelli aylogı vakıf bilgisi diyor rapot al dedi sosyal yardım gel maaşa baglatız demiş görünüyorda ne alacak ne zaman alacak yazMıyor

Üst Alt