Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik raporuyla engelli kimlik alınamaz mı?!

keskinci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Malulen emeklilik başvurum onaylandı. şükür emekli oldum. darısı tüm bekleyenlere inşlh. sağlık kurulu durum bildirir raporu ssk ya gönderdi ssk da %52 sürekli iş göremez raporu ile emekli etti . bu raporla kimlik başvurusu yapmak istedim kabul etmediler. nasıl bir yol izlemem gerekir. yardımcı olursanız sevinirim. slmlar

keskinci
Engelli sağlık kurulu raporunun olması lazım,bunun için sağlık raporu vermeye yetkili hastanelerin birinden alacağın %40 üstü raporla engelli haklarından yararlanırsın.

Mehmet005 ilk aldığım rapora bir zarar gelirmi yoksa ikisi birbirinden ayrı mı ? teşekkürler

keskinci
Bu konu hakkında OturanBoğa'nın bilgisini alsak,daha sağlıklı olur.
Zira bu konu hakkında benim bilgilerim eksik veya yanlış olabilir.
Sizi yanlış yönlendirmek istemem.
Ben kendisini msj'nız görmesi için etiketledim.
Geçmiş olsun.

keskinci ilk aldığınız rapor elinizdeyse neden o raporla başvuru yapmıyorsunuz ki.Elinizde rpor olmasu yeterli engelli kartı almanız için.

keskinci

Neden etmediler? Üzerinde oran bulunan engelli sağlık kurulu raporu değil mi?

hayırlı ugurlu olsun şimdiden kontrol muayenesini hazırlıklı olun

Arkadaşlar tb2nhf Sugaremro OturanBoğa keskinci'nin elindeki rapor maluliyet tespit raporu olduğundan,engelli kimlik kartı almak için,kabul etmemişler.
Ve bu rapora istinadende kendisine engelli kimlik belgesi vermemişler.
Bende kendisine bu raporla engelli kimlik belgesi verilemeyeceğini,
Şayet kendisinin engelli kimlik belgesi almak istiyorsa,
Saglık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerden birinde enaz %40'ın üstünde rapor alması gerektiğini ve bu raporla,engelli kimlik başvurusu yapabileceğini söyledim.
Şimdi gelelim bu konuyla ilgili arkadaşın sorusuna,
-Ben bu engelli raporunu çıkarttırırsam,almış olduğum %52 oranlı iş görememezlik raporuyla malulen emekliligim zarar görürmü diye bir sorusu var,
benim kanaatimce bir zarar görmeyeceğidir,
Fakat konu hakkında yeterli bir bilgiye. sahip olamadığımdan,konuyu,bilgi sahibi kişilere ve yayın yönetmenimiz OturanBoğa'ya etiketledim.
Zira arkadaşı yanlış yönlendirmek istemedim,konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar düşüncelerinini paylaşırsa sevinirim. OturanBoğa

Arkadaşım cift oranlı raporu olanları kontrol muayenesıne cagrıldıgını okuyoruz riske girip rapor almasın bence ben olsam kesinlikle riske girmem

@OturanBoğa hastanenin verdiği durum bildirir rapor ve hastalık adları yazıyor rapor oranını ssk belirlemiş % 52 olarak ssk nın verdiği evrakda yazıyor oran ve malulen emekli diye bu yüzden vermediler kimlik tekrar kimlik için rapor lazım diyorlar .ilk raporu etkilermi bilemiyorum slamlar

@Mehmet005 teşekkürler sagolun
@tb2nhf raporda sürekli yazıyor konturol muayenesi varmı bilmiyorum ?

Benim raporum %83 ama yine kotrollü.Alakası yok yani çift hane ile.

Beyler saglik kurulundan %36 geldi is kazAsi nedeniyle ama raporda surekli yaziyor kontrol yok engelli kimlik karti cikarabilirmiyim bilgisi olan varmi

Üst Alt