Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik süreci kaç günde sonuçlanır?

TheSinner

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,

ben 15 ocakta malulen emeklilik için Sarıyer sgk'ya başvuru yapmıştım. evrak takipten kontrol ettiğimde dosyam Unkapanı Bağkur yazışma servisinde gözüküyor hala.
birkaç gün sonra neredeyse 5 ay geride kalmış olacak. bu süre normal bir süre mi?

bir de bana 5 ya da uzadığı kadar maaş toplam mı ödenecek?

beni bilgilendirirseniz sevinirim.
teşekkürler şimdiden.

TheSinner

5 ay çok çok uzun bir süre. Kesinlikle SGK'ya gidip sorun. Oradan net yanıt alamazsanız BİMER'e yazın ve yardım isteyin.

Selam,

genelde birkaç ayda bağlanır, telefonla da bilgi alabilirsiniz...

tekrar merhaba,

bugün sgk'ya gidip benim emekliliğin neden geciktiğini sordum. bana verilen cevap şöyle: mayıs ayında, henüz "son ödeme tarihi gelmemiş" gss prim borcum gözüktüğünden sistem benim emeklilik talebime red cevabı vermiş. bu durumda henüz son ödeme tarihi gelmemiş borcu ödeyip tekrar emeklilik talebinde bulunmam gerekiyormuş. haliyle ilk başvurum iptal olacağından 5-6 aylık maaştan da vazgeçmem gerekecek...

bu sonucu kabullenmeli miyim? yani hatalı mıyım ben yoksa bu durumda yapılabilecek bir şeyler var mı?

önerisi olan?
teşekkürler şimdiden.

TheSinner

Hay ben böyle işin! Tahakkuk eden borcu ödemeden malulen emeklilik onanmaz maalesef.

Üst Alt