Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emeklilik talebim reddedildi. Özürlü raporu alabilir miyim?

kutsi1977

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar,

bildiğiniz gibi malülen emeklilikte maluliyetr cetveli baz alınıyor. kişi bu cetvele göre değerlendiriliyor
ben de 5 yıllık ankilozan spondilit hastasıyım sol böbreğim 1 buçuk yıl önce alındı ,malül emeklilik işlemlerimden 22 gün sonra sgk dan gelen yazıda "çalışma gücünüzün %60'ını kaybetmediğiniz bildirildi" şeklinde yazı geldi
yani malüliyetten emeklilik talebim reddedildi,
ben de bu karara itiraz dilekçesi verdim fakat sonuç büyük ihtimalle değişmeyecek anladığım kadarıyla..

ankilozan spondilit hastasıyım,sol böbreğim alındı,obsesif kompülsif bozukluğum, kronik venöz yetmezlik hastalığımda var, malül emeklilik talebimin değerlendirilmesinde MALULİYET CETVELİ'ne göre obsesif kom. bozuklugum ve kronik venöz yetmezlik, dikkate alınmıyor derece verilmiyor.. fakat özürlü raporu almak istediğimde İŞGÜCÜ KAYBI CETVELİ'ne göre değerlendirileceğimden belirttiğim hastalık ve arızalarımın hepsinin değerlendirildiğini öğrendim...

sayın oturan boğa sizce işe girmek için özürlü raporu almak istersem bu durumda %40 alabilir miyim.?

yorum ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...

çok teşekkür ederim bülent bey raporumu almak için uğraşacağım allahın izniyle %40 veya üstü verirler inşallah..

Üst Alt