Merhabalar benim % 70 raporum var. 23/10/2010 tarihinde aldım 2 ay sonrasında da 25,12.2010 vergi indiriminden % 70 yararlanmaktayım teşhis ise Beyin hasarı,beyin işlev bozukluğuna bağlı davranış bozuklukları,tedavi ile işlevselliği düzelmeyen. .Prim günüm ise 1974 doğum tarihim 12.02.1983 ilk işe giriş tarihi 25.10.2004 bu şartlarda 18 yıl sigortalılık süresi ve 4000 gün prim gerekiyormuş erken emeklilik için.Ben malulen emeklilik için başvuruda bulunmak istiyorum askerliğide borçlanacağım 12 ay Sgk bende bulunan bu raporun üstüne yeni bir rapor mu çıkarmamı isteyecek. Diyelim istedi ve beni hastaneye sevketti ve oran oldu da % 40 ın altına düştü.Bu durumda benim erken emeklilik hakkım( 18 yıl 4000 gün )sona mı erer.Elimde bulunan % 70 rapor ve % 70 vergi indirim hakkı ne olur ben bunu çok merak ediyorum.Hastalığımdan kaynaklanan bir durum çok ince düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.Bir de maluliyet tesbiti için başvuruda red edilirse veya onaylanırsa emekli olmak veya olmamak bize mi kalıyor oran belirtiliyor mu Yoksa ben maluliyetimin tesbiti için başvuru yapsam daha mı iyi olur.bu tesbit sonucuna göre hareket etmem daha mı doğru olur.Maluliyet tesbitinde malul sayılmaz isem elimdeki bu rapora bir şey olmaz herhalde çok fena tribe girdim lütfen bana yardımcı olurmusunuz.