Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik ve vergi indirimi ile emeklilik arasındaki maaş farkı ne kadardır?

Konular
27
Reaksiyonlar
0
Malulen emeklilik ve vergi indirimi ilel emeklilik arasındaki maaş farkı ne kadardır? mesala ben %45 rapor alıp vergi indirimi ile emekli olsam veya malulen emekli olsam ne kadar maaş alabilirim.4600 günle

malülen emeklilikte baglanma oranı birazdaha yüksek artı bakıma muhtacsa +%10 daha fazla baglanır erken emeklilige göre

Malulen emekli olur isen tekrar çalışma hayatına atılır isen emekli maaşını kestirmek zorundasın. Ama vergi indirimi hakkı ile erken emekli olur isen ve çalışma hayatına atılır isen hem emekli maaşını hemde çalışarak hak ettiğin maaşı alırsın.
Şartlarınız tutuyor ise erken emekli olun derim..

officer; bu konu ile ilgili olduğu için soruyorum.Vergi indirimi ile emekli olursak bağlanacak emekli maaşında bir düşüş olabilirmi.Yani erken emekli oluyoruz diye sgk.bize daha düşük maaş bağlarmı.Eğer öyle olacaksa yaşımızı bekleyerek nermal emekli olmak daha mantıklı değil mi ?

Hayır olamaz malulen emeklilik ile erken emeklilik arasında maaş farkı bulunmamaktadır.Hangi şartlarda emekli olacağı tamamen bireyin elinde olan bir şey.

Benim öğrenmek istediğim Normal emeklilikte alabileceğin maaş ile vergi indiriminden dolayı bağlanacak olan emekli maaşı açısından bir düşüklük olabilirmi.Bu çok önemli eğer daha düşük emekli maaşı bağlanacaksa erken emekliliğin bir anlamı olmaz bence 2-3 yıl daha çalışıp yüksek emekli maaşı daha mantıklı .

Fazladan çalışılan her gün zarar! Hangi statüde olusa olsun, ne kadar erken emekli olunabiliyorsa, o kadar erken emekli olmak lazım. Yıllar boyu emekli maaşını cebe koymaktan daha avantajlı hiç bir şey olamaz...

Erken emekli olunduğunda düşük maaş olmuyor. Zaten bir alt sınır var, o alt sınırın altında emekli maaşı olamıyor...

Kaldı ki yapılan değişiklikle artık çalıştıkça emekli maaşları düşüyor!

ben vergı ındırımınden emekli olmustum. 750 ıle başladı agustota.. şimdi artmış tır 20-25 tl ..

Üst Alt