Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikle ilgili bilgi edinmek isterken kurum malulen emeklilik işlemine..?

daylah

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhabalar; ben sgk ya malulen emeklilik süresiyle ilgili şahsi bir dilekçeyle başvurdum ; sgk da malulen emeklilik sürem dolmadığı halde kuruma malulen emeklilik sürecini başlatmışlar .yardımcı olabilirmisiniz ? bu süreçte işimden olmam herhalde ?

Malulen emekli edilmek için yazılı dilekçe vermemişseniz, yok, kimse sizi isteğiniz dışında malulen emekli edemez. Bir karışıklık olmalı... Bence -malulen emekli olmak istemiyorsanız- başvurunuzun iptali için dilekçe verin.

dilekçemi kuruma verdim. inşallah bi daha böyle bir sıkıntı yaşamayız.

Son düzenleme:
Eskiden is yerinden cikis almadan (ben 2010 da malul emekli hakki kazanmistim) malul sureci baslatmiyordu. Fakat simdi calisiyorken de maluliyet sureci baslatilabiliyor. Sayet SGK maluliyeti onarsa cikis yapmadan maas baglanma servisine dosyaniz gitmiyor. Hatta ben 2010 da malul hakki kazandigimda hic maas almadan iptal ettirmistim. Endise edecek 1 sey yok , maluliyetiniz onansa bile siz cikis almaz ve iptal ettirebilirsiniz.

Üst Alt