Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikte çoklu hastalık baltazar ile hesaplanmayacak mı?

Vanga

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kafam çok karıştı baltazar hesaplaması yapılmıyor denildiği için bugün öğrendim bunu öncelikle SSK girişim 1998 Şubat ayı son 8 senedir bagkurluyum şuan ne ssk ne bagkurum var kısaca son giriş bağkur genel sağlık sigortası yaptırıyorum kalp damar cerrahı bacak damar tıkanıklığı %20 kardiyoloji tansiyon ve tansiyona bağlı kalp kası kalınlaşması 20 dahiliye kolesterol 10 ve taşikardi sanırım 10 kulak 2 bel fıtığı ameliyatı ve fıtık 9 yüzde 71 yapıyor şimdi 2008 öncesi kanundan önceyim 98 giriş çoklu hastalık tan faydalanabiliyor muyum geçen hafta kurula girdim özellikle bülent abi cevabını bekliyorum

Son sigorta ödemelerin bağ-kur olduğu için SGK Hastalık Listesi'ne göre tek hastalıktan en az Hafif tanısı alma şartı geçerli. Bağ-kurlularda 2008 öncesi ve sonrası ayrımı yok.

Şayet son 3.5 yıl ödemelerin 4a olsaydı, birden fazla hastalıkla vergi indirimi alarak emeklilik mümkün olabilirdi.

malulen emeklilikte ise SGK Hastalık Listesi'ne göre Ağır tanısı almak şart

Bu ülkede bağkurlu olduğum için lanet olsun eyt liyim son 3.5 yıla takılıyorum malulen emekli oluyum diyorum bana gene sen bağkurlusun deniyor bagkurlu olmak ne bela işmiş ilginize ve cevabınıza tşk ederim raporda tek 40 hastalıktan alamayacağım belli hiç umutlanmaya gerek yok

Merhaba arkadaşlar bel fıtığı ameliyatı oldum ve 2. Fıtık var hiç puan vermemişler bacaklardaki damar tıkanıklığı mevcut yıllardır ilaç kullanıyorum daha önceki ultrasonda belli bu 4 sene önce ilaçlı film çekindim ordada belli ?? Yeni ultrason da normal çıktı yazmışlar rapora kalp damar cerrahı doktoru sen ilaçlarını kullanacaksin dedi aynı gün benim anlamadığım madem normal niye ilaç kullanıyorum madem ilaç kullanacam neden puan vermiyorsunuz itiraz edecem diğer hastalıklardan oran aldım çoğu kolesterol oran verilmez dediler oran verildi yüzde 10 hastaneden hastaneye nasıl dedigisir diyorlar bu doktorlarmı bilmiyor kanunu anlamadimki birisi yardımcı olurmu ne yapmam gerekiyor??

Üst Alt