Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malulen emeklilikte rapora oranı hangi kurum yazıyor?
Malulen emeklilik te hastane oran vermez hastane hastanın ayrıntılı raporunu sgk ya bildirir sgk sağlık kurulu çalışma gücünün maluliyet cetveli'Ne göre %60 altı yada üstü olarak değerlendirmesini yapar akabinde emeklilik talebiniz kabul edildi yada maluliyet ret diye iki sonuçtan birini bildirir
Bu hastaneden kaynaklı olabilir.Ben ilk muracaatimda oranları yazıp kurula gönderdi beni biliyordum hangi oranları aldığımı.Tabi en son kararı SGK verdi ama rapordaki oranları görebildim
Malulen emeklilik te hastanenin oran yazması sgk için sorun olur çünkü mahkeme konularıda var bu yüzden sgk bu topa girmek istemez elhasılı sgk nihai kararında oran belirrmez zaten ya çalışma gücü kaybımız 60 değil der yada talebiniz kabul edildi der yakın zamanda her iki sonuçlada karşılaştım.
Tamam SGK da bitiyor hersey.Acaba hastane dağlık bir kurulu sgk ya oran belirtmeden mi yolluyor raporu orasını merak ediyorum.3 defa aldım 2 sene içerisinde sadece en son girdiğimde oran belirtmemislerdi.
Ben anlamıyorum gerçekten engelli raporu alırken elimizde föy gezdirdik oranı görebiliyordum maluliyet te ise bırakın Bi ibare görmeyi doktorların monitör e ne girdiği hakkında fikrim bile olmadı sgk sevkini elden götürdüm onlar sgk ya posta ile gönderdiler bekleme süreçleri haftalar süren meraklı endişeli bekleyişler, kan işettiler ya işleyişte farklılıklar olabilir