Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklılıkte süreç nasıl işler?

Asterix51

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sıra No Tarih Birim İşlem
1 16.02.2016 İSTANBUL SGİM KÜÇÜKÇEKMECE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-4 (TAHSİSE HAZIRLIK) ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 16.02.2016 İSTANBUL SGİM KÜÇÜKÇEKMECE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-4 (TAHSİSE HAZIRLIK)
3 18.02.2016 İSTANBUL SGİM KÜÇÜKÇEKMECE SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 SERVİSİ(GELEN-GİDEN EVRAK) ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 18.02.2016 İSTANBUL SGİM KÜÇÜKÇEKMECE SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 SERVİSİ(GELEN-GİDEN EVRAK)
5 19.02.2016 İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 19.02.2016 İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE
7 03.03.2016 İSTANBUL SGİM KÜÇÜKÇEKMECE SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 SERVİSİ(GELEN-GİDEN EVRAK) ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
8 03.03.2016 İSTANBUL SGİM KÜÇÜKÇEKMECE SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 SERVİSİ(GELEN-GİDEN EVRAK)​

Bunlar ne anlama gelmektedır forumda acıklarsanız sevınırım sımdı surec nasıl ısler?

sımdıden teskkur ederım saygılarımla

evraklarınız gerekli birimlere gönderiliyor, işlemleriniz devam ediyor...

burdaki bilgilerde süreç işliyor yani evrağın gezdiği yerler gösteriliyor sonuca bağlanınca zaten belli olacaktır durum

Bu ibarelerde Kurum Dışına diye bişey görürseniz,işlem sonuçlanmış ve size gönderilmiş anlamına geliyor.

teskurker arkadaslar ıl saglık kurulundan cıkmıs artık tekrar sgk da bundan sonra takıp edecem sızlerıde bılgılendırırım saolun

Raporunuz, başvurduğunuz Küçükçekmece sgm tarafından bölge sağlık kuruluna gönderilmiş ve tekrar Küçükçekmece sgm ye gelmiş.
Şayet eksik bulgu sebebiyle ara karar verilmemişse ve karar olumlu ise başvurunuz emeklilik servisine yönlendirilir ve maaşınız bağlanır.

teskkurler Ufukalp detayları sızlerle paylasırım zaten daha bugun gelmıs evrak ılerleyen gunlerde bellıolur sızlerı bılgılerdırım detayları paylasırım saolun arkadasım

malulen emeklılıkte surec nasıl ısler

Ufukalp

Güncellendi:

9 - 04.03.2016 İSTANBUL SGİM KÜÇÜKÇEKMECE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-4 (TAHSİSE HAZIRLIK) ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
10 - 04.03.2016 İSTANBUL SGİM KÜÇÜKÇEKMECE SGM SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ-4 (TAHSİSE HAZIRLIK)

bu surecten sonra evrak nereye gıder malulen emklı oldunmu yanı kabul u red mı?bu surecler ne anlama gelıoyr cevaplarsanız sevınırım arkadaslar sımdıden saolun teskkurler

buna bakarak evet yada hayır diyemeyiz evraklarınızda işlemler bitmiş tahsis servsine intikal olmuş bu servis artık sağlık kurulunun verdiği karar doğrutulsunda ya aylığınızı bağlayacak yada yine tahsis numarası verip oranınız şu kadar olduğundan deyip aylık bağlamayacak bunun bilgisi orda gelen evrakta

hilal72 size bir sorum olacak bundan birkaç ay önce hastanede yatmıştım sanırım kasım ayı idi iki ay yattım 21 günde istirahat raporu verdiler ben bu yatış ve raporu kuruma 14 ocakta sundum şu ana kadar hakkımda bir yazı gelmedi neredeyse iki ay oldu malülen emekli ederler diye korkuyorum açıkçası ne dersiniz iki ayda birşey olmadıysa olmaz mı yoksa daha beklemeli miyim

sokrates
hastanede yatmanızın malulen emekli edilmesi ile ilgili bir durumu olmazki verilen 21 günlük raporda ıstırahat rapordur emeklilik için bunlar kaideye alınmazki malulen emekli edilmeniz için sizin bunun için sgk başvurmanız gerekir ki sgk nın sizi bir devlet hst yönlendirip ordan gelecek durum bildirir raporları ankara yada ist sağlık kurularına gönderip buralardan gelecek kararlar doğrultusunda işlem yapar

hilal72 ben memurum kurumum resen emekli eder diye korkum açıkçası tam iki ay oldu hala korkuyrum hatta başka hastaneden sağlık kurulu raporu aldım bu yüzden elimde bulunsun diye .

sokrates
memur olup hastanede yatan çok kişi var buna psikiyatri servisi dahil benim bildiğim eğer siz çalışamayacak durumda iseniz kurum sizi ancak malulen emeklilik için işlemde bulunabilir ayrıca bununla ilgili bir işlem olsa bilginiz olurdu bu zamana kadar başka bir hastaneden raporda alsanız zaten bütün hastanelerden aldığınız raporlar sistemde çıkıyor

hilal72 kusura bakmayın son bir olacak o zaman en son aldığım sağlık kurulu raporu da sistemde gözküyor mudur rapor elimde kuruma sunmadım başıma birşey gelirse( allah korusun ) sunmayı düşünüyordum .

sokrates
elinizde rapor ne raporudur engelli raporu ıstırahat raporumu ben onu anlamadım

hilal72 hastane heyetine girdim durum bildirir raporu istediğimi söyledim sağlık kurulu raporu aldım tanı obsesif kompülsif bozukluk yani sağlık kurulu raporu rapor elimde sistemde gözükyor mudur szce@hilal72

oran verildiği sürece sistemde görünür ama oranınız yada durum bildirir raporunuz tedavi ile çalışma olanağı vermiyor ise ancak kurum emeklilik için işlem yapar gibime geliyor 45 oranlar ile ile bir işlem yapmaz kendinizi bunun için sterese sokmayın

malulen emeklılıkte SGK ici surec nasıl ısler

malulen emeklılıkte SGK iciyazısmalarda sırayla servıslerın gorevlerı nedır? bundaan sonra evraklarım hangı bırıme gıdecektır? emeklılk kabulse nereye gıdecek evraklar RED ise nereye gıdecek???bu servısler arası yazısmalrdan anlayan varsa cevaplarsa sevınırım sımdıden teskkurler arkadasar

sokrates
Yine mi sen :)
Resen emeklilik bir durumunuz yoktur rahat olun. On kere de söylesek rahatlayamadınız anlaşılan.

sokrates
Cevapladım.
Karşılıklı soru ve sorunlarımız için lütfen sadece forumu kullanalım, özel mesajlara yetişmek mümkün değil.

@Ufukalp teşekkür ederim özelden bana cevap verdiğiniz için bir daha olmayacak söz :) yazdıklarımı sadece sizin okumanızı istedim o kadar sağolun .

İşlem
1 02.12.2016 MERSİN SGİM AKDENİZ SGM DESTEK HİZMETLERİ (GENEL EVRAK) SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 02.12.2016 MERSİN SGİM AKDENİZ SGM DESTEK HİZMETLERİ (GENEL EVRAK) SERVİSİNE
3 05.12.2016 ADANA SGİM GELEN-GİDEN EVRAK SERVİSİNE Ö.KARGO İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
4 05.12.2016 ADANA SGİM GELEN-GİDEN EVRAK SERVİSİNE
5 06.12.2016 ADANA SGİM BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 06.12.2016 ADANA SGİM BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE
7 12.12.2016 ADANA SGİM GELEN-GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
8 13.12.2016 ADANA SGİM GELEN-GİDEN EVRAK SERVİSİNE
9 13.12.2016 KURUM DIŞINA TAAHHÜTLÜ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ

Bu ne anlama geliyor bilen varmı

Üst Alt