Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikte yeniden rapor mu istenecek?

Latifak43

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar

benim vergi indiriminden %78 raporum var
malulen emekli olmam için tekrar %60 rapor istiyorlar mı
aynı oranı yeniden alabilir miyim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Teşekkürler

malulen emeklilik farklı vergi indiriminden emeklilik farklı şeyler vergi indiriminden emekli olmak sizin için daha avantajlı tekrar rapor istenmiyor tabiki 2008 öncesi ssk olmuşsanız

Sayın Bülent bey Hocam benim 4400 günüm var 01/03/2007 tarihinde işe başlama tarihi ama 1996 yılında çıraklık sigorta girişim var. Vergi indiriminden %78 oranında rapor aldım nasıl emekli olurum yardımcı olurmusunuz. Malulen olsam fark edermi

Değerli hocom Bülent bey malülen emeklilik ile vergi indiriminden emekli olmanın arasında fark varmı? Ücret olarak ne olur. Vergi indiriminden %78 raporum var malülen SGK sevk yapsa aynı oranı verirlermi

Latifak43

Güzel kardeşim malûllük için SGK elindeki rapora bakmaz.Kurum sevki ile hastaneye gönderiyor.sağlık kurulu sana oran vermiyor.maas olarak ikisinin arasında da pek bir fark yok.onemli olan primlerin in kaç liradan yattığı.Malullukte genelde kontrol şartı konuluyor.Ciraklik girişin sigortadan sayılmıyor.ilk prim yatırılması tarihin ilk sigortalılık olarak geçiyor.vergi indirimi ile emeklilik için tabloya bakmalısın.

Üst Alt