Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilikten memuriyete tekrar dönüş imkanım var mı?

algea

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, daha önce anlattığım gibi Bipolar Bozukluktan dolayı memuriyette 36 ay izin süremi doldurduğum için beni malulen emekli ettiler. Merak ettiğim tekrar memuriyete dönme şansım var mı eğer iyileştiğimi ispatlarsam. Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim
Saygılarıma

algea

hocam madem doktorsunuz neden devam etmediniz ki? Şizofreni teşhisi alan ve görevine devam eden doktor var.Hatta adli tıp kurumuna ataması yapılmış.Adli tıp kurumuna sevk edilen hastalara teşhis koyuyormuş.Bu hasta şizofreni bu hasta değil diye.
haberlere konu bile olmuştu.
netten araştırabilirsiniz.

göreve geri dönebilirsiniz diye düşünüyorum.En kötü malulen emekliliğiniz iptal edilir.
tabi bu benim şahsi düşüncem.
konuya vakıf arkadaşlar yorum yaparlar.

Arkadaşım ne doktoru sunuz sizinle bu konuda biraz konuşmak istiyorum bana özelden WhatsApp ya da face inizi yazar mısınız

algea kardeş, Emekli olanların yeniden memur olarak atanıp atanmayacağı konusunda başvurulan mevzuat 5335 sayılı Kanunun 30. maddesidir.Danıştay Onikinci Dairesi, 2010/6363 Esas ve 2013/2323 Karar nolu yeni kararıyla konuya açıklık getirdi.

Danıştay 12'nin yeni tarihli bu kararına göre, 5335 sayılı Kanunun birinci fıkrası, emekli olanların 6 istisna dışında yeniden memur olarak atanamamasını düzenlemektedir.

30. maddenin açıklaması: Emekli, Özürlü Emeklisi memurlar yeniden göreve atanamıyorlar. daha geniş bilgi için bu linke gidebilirsiniz Danıştay: Emekli olan yeniden memur olarak atanamaz.

sgk ya bir ileti atın, cevap alırsınız.. kesin çözüm.. tc nizi de yazın..

[FONT='inherit']Ben aslında kesintisiz 36 ay rapor almamıştım arada çalışmıştım ama böyle oldu Aile Hekimliği geldikten sonra Aile Hekimliğini tercih etmedim hastane ortamına verdiler ben orada barınamadım ne biçim adalet sistemi varsa Turkiyede anlamadım Aile Hekimliği gelince benim işler bozuldu yaşlı doktorlar biraz daha para kazansın diye beni oyun sahasından ettiler boğazlarına takılsın aldıkları biraz daha fazla para şimdi evde tek başıma sıkılıyorum onca Üniverste okuduk ne sıkıntılar ve parasızlıklar ve imkansızlıklar ile şimdi aldığım karşılığa bak yine meteliğe kurşun atar olduk[/FONT]

Üst Alt