paranoya
Neyin ne olduğunu anlamadan, arkadaşın sorusunda verdiği linki bile okumadan atlarsan böyle saçma yorumlara imza atarsın işte.
İlk olarak geride kalanlara maaş bağlanmaz iddiası bana ait değil,
ahmet_p 'nin ilk mesajda verdiği linkte yer alan yazıyı yazan şahsa aittir, linki tıklayıp okuyabilsen bunu görecektin.
İkinci olarak evet eskiden iddia edildiği gibi bir düzenleme vardı, fakat
5510 sayılı yasa ile geçerliliğini yitirdi artık 5 yılda da emekli olunmuş olsa geride kalanlara maaş bağlanmaktadır ki ben de yukarıdaki mesajımda tam olarak bunu belirtmişim, tekrar tekrar okumanda fayda var.
Üçüncüsü konu malulen emekli olduktan sonra vefaat edenler, çalışırken vefaat edenler değil, 900 günün konuyla ne alakası var 900 günle emekliliğin mümkün olduğu bir durum var mı?
Bak sana yüz kere söyledim benim yorumlarıma atlama, konuya istediğin gibi yaz, bir halt biliyormuş ayağına istediğin kadar ukalalık yap, ama yeter beni daha fazla tahrik etme ve adamı zıvanadan çıkarma tamam mı, anlamadıysan bir daha oku !!!
OturanBoğa
Kusura bakma ama belki rastladın belki rastlamadın olur olmaz sürekli sataşan bu adama ben bu şekilde de gerektiğinde bundan çok daha ağır da cevap veririm bilgin olsun.