Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliye kontrol muayenesi süreci..?

serkan aydemir

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Kontrol muanesine sevk geldi gittim raporunu aldım Ankara Kocatepe il sgk da çok bekledi maaşım durduruldu benim ne yapmam lazım arkadaşlar yardımcı olurlarsa nız sevinirim.

serkan aydemir

Kontrol muayenesi için sevk alığ hastaneye gitmiş ve rapor sürecini tamamlamışsanız, bunun ardından 1 ay sürmez yeninde maaşınız bağlanır ve kaldığı yerden tüm maaşlar hesabınıza yatar.

8,ayin 18 de her iş bitti Ankara Kocatepe il sgk ya gitti eksik çıktı tamamlandı tekrar Kocatepe ye gitti tekrar ara karar dediler ben ekim kasım maaşımi alamadım ama benlik birşey yok Kocatepe de ilk gittiğinde dosyam kayboldu 20 gün servis dışında kaldı ama yine benim maaş durduruldu.

Kontrol muanesi

Merhaba arkadaşlar benim sorum 01.12.2014 de iş kazasından dolayı malulen emekli oldum 2016 da kontrol muanesi geldi şimdi onunla uğraşıyorum bundan sonra tekrar kontrol muayenesi olacakmı.

Kontrol muyanesi emekli olurken varmiydi yoksa sgk keyfi kontrolmu istedi

serkan aydemir

Tekrardan kontrol istenip istenmeyeceğini bilmek mümkün değil. Kısmi felç söz konusu olduğunda ikinci bir kontrol istenmesinin mantıklı bir yanı yok. Bence istenmeyecektir.

Emekli oldu kağıdında 2016 da kontrol muayenesi olduğu yazıyordu ve numune hastanesi geldi gittim aldım kabul olmadı dediler şimdi de üniversite hastaneleri olacak dediler sevk bekliyorum tekrar alacakmışım insana eziyet olsun(hastalığım epilepsi,kısmi felç,kafamın yarışı protez anlamıyorum gezmediğim Dr kalmadı tedavimin olmadığını söylüyorlar.

Arkadaşlar kontrol muanesine Ankara numune hastanesine gönderildiler kabul etmemişler şimdide üniversitesi hastanesi olacak dediler gazi üniversitesi hastanesine sevk ettiler bu devletin işleri neden böyle yoruldum valla ALLAH'ım sabır güç kuvvet versin.

Kontrol muanesi

Selam arkadaşlar ben malulen emekliyim kontrol muanesi istediler gittim raporu aldım ekim ayında maşımı durdurdular bu zamana kadar olan maaşımı nasıl alırım şuan işlemde bana sonuç kağıtı göndereceklermiş kağıtla alırmıyım yoksa mart ayında maaşlamı alırım.başından geçen arkadaşlar yazarda sevinirim.

serkan aydemir

Özellikle bir şey yapmanıza gerek yok. Maaşınız kaldığı yerden bugüne kadar biriken haliyle hesabınıza yatacaktır.

Merhaba arkadaşlar ben bir buçuk yıldır malulen emekliyim 1200 lira maaş aldım geçiciymiş yeni kontrol muanesi oldum bundan sonra gerçek olan maaşımı alacakmışım ne kadar bağlanır yada nasıl hesaplanıyor başından geçen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim teşekkürler.

Selam arkadaşlar iş göremezlik maaşı 2017 de ne kadar alıyor.hastaya göre maaş değişirmi.

serkan aydemir

İş kazası ya da meslek hastalığı nedeniyle bağlanan geçici iş göremezlik gelirinden mi bahsediyoruz?

Sayın oturan boğa ben iş kazasından dolayı malulen emekli oldum ağır özürlü süresiz çalışamaz raporun olduğu için iş göremezlik aylığı bağlandı onu soruyorum.

serkan aydemir

kontrol muayenesi sürecinde olsa olsa maaş dondurulur, süreç sonunda kaldığı yerden devam eder. "Geçici maaş" ne demektir, hiç bir fikrim yok.

Bülent abi geçici maaş değil ben malulen emekli olduğunda ağır özürlü süresiz çalışamaz raporum var ona istinaden bana bide iş göremezlilik geliri bağladılar yani iki tane maaş alıyordum şimdi kontrol muanem bitti maaşım mart ta yatacakmış öğrendiğim kadarıyla yine iki maaş bağlanmış ama ne kadar alacağımı bilmiyorum maaşım durdurulmadan önce 1200 malulen emekli maaşı 365 lira iş göremezlik maaşı alıyordum şimdi ne bağlanır onu öğrenmek istedim.

serkan aydemir

Neden değişsin ki? Aynı anda hem sürekli iş göremezlik geliri hem de emeklilik olduğunda, hak edilenden fazla olanın tamamı, az olanın yarısı olacak şekilde ödenir.

Üst Alt