Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim. 2022 başvurumda emekli maaşım görünürse problem olur mu?

babacan03

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler %90 raporum var fakat bana 890 tl maaş veriyorlar ne yapmam lazım. Bu arada böbrek nakil oldum müracaatımda bu olay görünürse bir problem çıkarmı teşekkür ederim .

Malulen emekli olduğunuz için 2022 alamazsınız.

Nakil oldugun anlasilirsa hicbir sorun cikmaz cunku nakil olanlarda malulen emkli olabiliyor..bende nkilliyim ve emekli oldum maasim 620 tl sen maasina sukret hangi tarihte emekli oldun

babacan raporun agır engelli ise gelir kıriterleri ve şartlar uyuyorsa evde bakım maaşı için baş vura bilirsin 2022 olum suz

bu ay emekli oldum 7300 günüm vardı yaşım 44 o kadar ödediğim pirim boşa mı gitti yani .

hayır hayır ben 2022 yanlışlık yaptım onunla alakası yok % 90 rapor var maas 850 --7300 günüm var yaş 44 bu günlerin bana katkısı bu kadarmı .şimdiden teşekkürler.

günlerin bir katkısı olmaz yatırılan primle daha çok alakalı yüksek ödendi ise emekli maaşı yüksek asgariden yatı ise düşük baglanır fazla gününüzün olması maaşa etkisi olmaz

uğur by malullük istemeyip %90 raporumla vergi indiriminden emekli olsaydım daha mı yüksek olurdu acaba. Eğer öyle daha yüksek olacaksa malullükten dönebilme imkanı olurmu . şimdi birde nakil oldum rapor % 70 e mi düşer. yardımlarınız için çok teşekkür ederim ,normal emeklilik beklerken bir yıl içinde böbrek hastası oldum ve bu durumlar bu ücrete bu kadar gün beni biraz çökertti o yüzde başınızı ağrıtıyorum kusuruma bakmayın.

Babacan malulen emeklilik demek normal veye vegi indiriminden emekli olandan daha dusuk maas almak demek degildir.aksine malulen emeklilik maas acisindan daha karli..bu maas hesaplama sistemi degismeden bizim maasimiz ykslmez..
2009 / subbatta askarari ucret 1800 gun ile emekli olan babam 2009 daki maasi680 tl bugunku maasi 9080 tl ..
Ayrica bende nakil oldum zaten nakilden sonra rapor 70 e dusuyor

arkadaşın dedigi gibi malüllükle vergi indirimi arasında pek bir maaş farkı yok malülen baglanması baglanma oranını maşı birazdaha artıra biliyor vergi indirimin den dahada az baglıya bilirler gün sayınızın cok olması emeklilikte bir etkisi yok

Üst Alt