Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim. Eşim benim için evde bakım aylığı alabilir mi?

romenox99

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,
benim bir sorum olacaktı ben kas hastasıyım malülen emekli oldum 2 tane çocuğum var eşimin çalışması gerekiyor fakat ben kendi bakımımı yalnız yapamadığım için eşime ihtiyacım var o yüzden çalışamıyor bu bakım aylığından bende yani eşim bana bakması dolayısıyla alabilirmi saygılar.

ortalama aylık gelirimiz 315 tl kardeşim ben 2000 yılında malülen emekli oldum annemde aynı rahatsızlık var kendisi 75 yaşında onun durumu tabiki daha kötü annemde emekli gerçi hepimzin toplamda kişi başı gelir 315 tl tutuyor yardımların için şimdiden teşekkür saygılar msn adresim lazım olursa truvax35@hotmail.com

Ortalama aylık geliriniz sınırı geçiyor.Başvuru yapmanız durunda bakım aylığından yararlanabileceğinizi düşünüyorum.

peki bunun için nasıl bi yol izlemem gerekiyor nereye başvurmalıyım öncelikle saygılar

İl/ilçe sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumuna başvurmanız gerek. Orada gerekli evraklar verilip yönlendirilirsiniz...

Üst Alt