Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim. Evde Bakım Aylığı alabilir miyim?

OKYANUS_43

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar ben siteye daha bugun uye oldum guzel sıte bende engellıyım omurılıkte zedelenme var %100 rapor var emeklıyım emeklı olupta bakıcı parası alan varmı ben muracat ettım uzerımde hıc bı mal varlığının olmaması lazımmıs ve maasımın 200 olması lazımmıs öyle olursa alırsın dıyorlar saygılarımla

Hanede kişi başına düşen gelir 318 tl'den azsa, ailenizden birisi sizin bakımınız için Evde Bakım maaşı alabilir.
Sizin malulen emekli olmanız fark etmez.

otoranboğa nındediği gibi emekliliğiniz problem olmaz ailede kişi başına düşen gelir önemli şartlara uygunsanız alırsınız.

Ailemde calısan yok sadece ben varım emeklı olarak 1050ytl maas alıyorum bu sorun olurmu

öyleyse;

1050/5==210 lira eder sizin kişi başına düşen geliriniz belirtilen 318 liralık rakamdan az oldugundan bakım maaşı alabilirsiniz müracaatınızı yapın bu kriterden dolayı sizi reddedemezler..

Üst Alt