Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim, hastalıklarım devam ediyor ama aylığımı kesmişler!?

muratwww

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
rrc böbrek metastaz evre ıv kanser tedavisi görüyorum 3 yıl boyunca malulen aylığı aldım yeniden başvuru zamanın geldi tedavi devam ediyor ama maaşı kestiler itiraz etme hakkım varmış itiraz ettim bekleyin diyorlar diyabet tansiyon kemik erimesi böbrek yetmezliği sol kulak duymuyor yüz felci fıtık heyet raporu aldım %91 Ağır engelli Sürekli yeni aldım maaşı niye kestiler Hiç kafam almıyor

MURAT SOYLU-MALULİYETİN KALDIRILMASI-RED YAZISI GÖND. (Taranmamış evrak: YSK İTİRAZ DİLEKÇESİ)

muratwww

Kontrol muayenesine çağırdılar ve muayene sonucu artık malul sayılmadığınıza karar verildi. Doğru mudur?

muratwww

Kanser tedavisi sonrasında bu tür "iyileştin" lafıyla maaş kesmek maalesef olabiliyor. Ama %91 raporu olan birinin malulen emekliliği nasıl sonlandırılır akıl alır şey değil. İtirazınızın sonucunda ne olacağını bekleyip görelim. O zamana dek yapılabilecek bir şey yok.

Evet abi

2010 senesinden beri sizi internette görüyorum tanıyorum hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey soracağım hep böyle yorumlardan bakardım okurdum sizin dediklerinize göre takip ederdim alakanıza hem kendi adıma hem diğer insanlar adına teşekkür ederim

Emeklilik hizmetleri genel müdürlüğü özet karar servisi - 1

Yeni gördüm

hayırlı günler Sosyal Sigortalar Müdürlüğü'nden çıktım Şu anda malulen emekliliğin devam edecekmiş Bir daha kontrol muayenesi yokmuş

Teşekkürler sağolun

İnşallah sizin istedikleriniz da olsun

Üst Alt