Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliyim. Kontrol muayene sonucuna kim karar verecek?

dogan3200

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Slm ankara kocatepe konturollü malülen emeklilik yüzde 71 onaylandı 2016 şubatda sone eriyor 45 gün önçe muhane olduğumda ısparta sdü araştırma uygulama tıp hastanesindemi heyetemi girip verecek kararı yoksa ankara kocatepe hastensinemi gidecek evraklarım oradanmı verecekler kararı malülen devam ediyor diye detaylı cevab beklerim

Raporu sevk ettikleri hastaneden alırsınız ama rapor yine sgk sağlık kuruluna Ankara'ya gider, nihai kararı sgk verir.

ufukalp sevk etiği hasteneden alacam ama malülen devam veya malül değilsiniz kararı sevk ettikleri hastane verebilirmi yoksa tekrar ankara kocatepe göndereceklermiii veya ankaraya göndermeden sevk edilen hastane verebilirmi yüzde 60 70 gibi veya konturolun kalktı gibi ona öğrenmek istiyorum

Malulen emekli kararını hastane değil sizi hastaneye sevk eden SGK Kurumu verecek, aynı zamanda malulen emekli suresi kontrol olup olmayacağını da SGK Kurumu verecek kararlardır.

ankara kocatepemi yoksa bulunduğum ilin sgk mmı verecek ....?bağkurdan malülen oldum sgk değil

Son düzenleme:
Yazdım ya, Ankara raporunuzun uygunluğunu değerlendirir ve oran verir, buna göre tamam ya da devam kararı çıkar.

Hastene kontrurollü sevk doğrumudur

Slm arkadaşlar yüzde 71 1 yllık konturolü emekli oldum 5
510,25 maddesine ret gelen karar karşılığına 5510,28 maddeseine dilekçe vererek emekli oldum

konturol zamanı geldi sgk gittim hastaneye sevk almak için oradaki personel adı geçen şahsın kurumumuzca yapılacak işlemlerin esas olmak üzari 5510 . 95 çi maddesi gereğinçe sağlık raporunun düzelmesi gerekmektedir diye sevk etti
bu protüsür doğrumudur yoksa 5510 28 maddeden emekli oldum 28 maddeye göremi sevk almam gerekiyor

oradaki personeli söğledim ben 28 maddesine göre emekli oldum dedim 28 sevk edin dedim personel 95 madde göre veriyoruz dedi

çokmu zor cevab yazmanızzzzz

[FONT=sans-serif]Ben BAĞKUR [/FONT]5510[FONT=sans-serif],28 maddeden emekli oldum konturollü konturölüm yaklaştı sgk gittim bana [/FONT]5510[FONT=sans-serif],95 maddeden sevk etti hastaneye bu sevk doğrumudur konturöllüler 95 maddedenmi sevk oluyor [/FONT]

[FONT=sans-serif]ben [/FONT]5510[FONT=sans-serif],28 maddeden 13 fıkrası yüzde 71 konturollü emekli olmuştum...? sevkim [/FONT]5510[FONT=sans-serif],28 madde 13 fıkrasına göre sevk yapmaları gerekmezmiydi[/FONT]

dogan3200

Ortada nasıl bir sıkıntı var anlamadım ki. Her şey normal görünüyor. Kontrol zamanı geldiğinde kurumdan sevk alıp hastaneye gideceksiniz, hastane rapor düzenleyip sgk'ya gönderecek, onlar da karar verecek...

Üst Alt